xgene royale dr ismail tambi

krim xgene royale xgene royale xgene royale ialah cream untuk sapuan pada alat alat sulit lelakilelaki lelaki . Ia adalah hasil formulasi Dr Ismail Tambi, pakar sakit tuan di malaysia . Ramuannya adalah Tongkat Ali dan bahan-bahan lain yang selamat dan halal digunaakan . Ini dibuktikan dari sijil-sijil dari Kementerian Kesihatan, makmal USM dan JAKIM. cream digunakan sebagai bahan terapi, penjagaan alat sulit lelakilelaki , memantap dan menyegarkannya alat sulit lelakilelaki dan ada yang jadi panjang dan besar.

krim xgene royale xgene royale alat sulit lelakilelaki Lelaki Pertama Di Malaysia lulus kkm
JOm..difomulasi oleh doktor ismail thambi

Losyen Muka Ada, Losyen Tangan Ada, Losyen Badan Ada, Losyen Kemaluan atau alat sulit lelakilelaki Ada?

Muka Nak Cantik, Tangan Nak Lembut, Badan Nak Wangi, Kemaluan Dibiarkan? Lap-Lap Dengan Towel Je?

cream XGENE Royale

model lama xgene je nama nya

Penemuan Yang Ditunggu Oleh Kaum Lelaki Selama ini…

Apa itu cream Sapuan Xgene Royale?
Xgene Royale
Apa itu cream Xgene Royale?

Disyor Kepada Mereka Yang Mahukan Kesegaran Alat Kelamin Secara Berterusan….
Xgene adalah adunan Tongkat Ali yang mampu meresap terus ke dalam badan alat sulit lelakilelaki bagi memberi impak optimum…
Senjata Paling Berharga Kepada Lelaki.

..

Apakah yang anggota yang paling berharga kepada lelaki, kalau tidak alat kelamin. Setiap lelaki mahu alat kelaminnya dapat berfungsi dengan baik pada sebarang masa dan sebarang lokasi.

Satu daripada cara memastikan alat sulit lelakilelaki dapat berfungsi dengan baik ialah menjaga kesihatan, kesegaran, kesuburan dan kemantapannya. Pakar-pakar mengesyorkan supaya setiap lelaki menyegar dan membelai alat kelamin (alat sulit lelakilelaki) sekurang-kurangnya 2 kali sehari.

Mungkin sudah ada di pasaran berbagai cream bagi menjaga dan membelai alat kelamin lelaki, tetapi tidak diketahui tahap keselamatan dan kehalalannya.

Mengapa krim xgene royale xgene royale Bagus?

Xgene cream begitu bagus kerana bahan utamanya ialah Tongkat Ali. Tongkat Ali telah terkenal sejak berzaman kerana ia berupaya menyumbang kepada kekuatan tenaga batin lelaki. Yang kelainan Xgene ini disapu terus pada alat kelamin bagi memberi impak langsung.

cream ini dihasilkan dari penyelidikan Dr. Ismail Tambi, doktor pakar sakit tuan yang terkenal di tanah air dan dunia. Ramuan utamanya adalah Tongkat Ali berserta bahan unik lain hasil formulasi beliau.

Mengapa anda kena pakai cream krim xgene royale xgene royale

Faktor permakanan, gaya hidup zaman moden dan kekurangan senaman boleh memberi kesan negatif kepada badan dan juga alat kelamin.

Pembuluh dan urat saraf pada alat sulit lelakilelaki mungkin ada yang tersumbat oleh lemak dan kolestrol dan ia mengganggu kelicinan perjalanan darah dan menyebabkan alat kelamin tidak berfungsi secara optimum.

Apakah Tujuh kelebihan dan khasiat XGENE Royale?
Xgene
Kebaikan Xgene Royale

alat sulit lelakilelaki Anda Mahu Kelihatan Cantik dan putih ? Sapukan dengan krim xgene royale xgene royale setiap hari
– alat sulit lelakilelaki anda bagaimana?
– Lihat perbezaannya, sebelum dan selepas… guna xgene.kesan seperti remaja
Bagaimana cream XGENE Royale Bertindak pada alat sulit lelakilelaki anda ?

Bahan dan formulasi Tongkat Ali yang ada dalam XGENE Royale bertindak melalui penyerapan terus ke dalam alat kelamin. Formulasi Xgene Royale akan mengaktifkan balik serta memberi tenaga kepada sel (phosphorylate cell) yang dapat menguat dan memantapkan sel dalam alat sulit lelakilelaki.
Siapa Yang patut Menggunakan krim xgene royale xgene royale ni?

1.adakah krim xgene royale xgene royale tok ayah berkesan?
ya ramai pakai sebulan je nampak kesan cuma kena urut dengan betul
2.adakah krim xgene royale xgene royale tapa sama dengan tok ayah
tidak tak sama krim xgene royale xgene royale tapa warna hitam tok ayah warna putih
3.adakah krim xgene royale xgene royale papua asli sama dengan tok ayah?
tidak tak sama tok ayah dibuat di malaysia
4.adakah krim xgene royale xgene royale dr ismail tok ayah ori?
yer ori dari kilang dan seratus peratus herba asli
5.adakah krim xgene royale xgene royale tok wan sama dengan tok ayah?
tak sama
6.adakah krim xgene royale xgene royale asli dari tok ayah?
ya minyak kami asli dan ori
7.adakah krim xgene royale xgene royale dr ismail hijau sama dengan tok ayah?
tak sama kami jenama tok ayah dirumus khas
8.adakah krim xgene royale xgene royale dr ismail belacak sama dengan tok ayah?

tak sama

9.adakah krim xgene royale xgene royale dr ismail tok wan sama dengan tok ayah?
tak sama
10.adakah krim xgene royale xgene royale dengan belacak sama?
tak sama krim xgene royale xgene royale tok ayah lagi power
11.adakah krim xgene royale xgene royale asli papua? jauh beza produk melayu

tidak lain sekali
12.adakah krim xgene royale xgene royale asli tok wan sama? tidak

13.adakah krim xgene royale xgene royale awang hitam sama dengan tok ayah? tidak sama

14.adakah krim xgene royale xgene royale asli kalimantan sama dgn tok ayah?tidak sama

15.adakah krim xgene royale xgene royale asli warisan tok batin sama dgn tok ayah tidak sama

16.adakah krim xgene royale xgene royale arjuna sama dengan tok ayah? lain sama sekali

17.adakah krim xgene royale xgene royale asli online ?yer produk kami asli dan selamat beli online

18.adakah krim xgene royale xgene royale asli malaysia?yer asli kami jual yang asli sahaja kilang kami buat yang ori saja di malaysia

19.adakah krim xgene royale xgene royale dr ismail dan dr ismail sama?yer sama

20.adakah krim xgene royale xgene royale bahaya digunakan dengan pam alat sulit lelakilelaki handsome up ?tidak sama sekali ramai pakai ok dan terbukti

urut dan pam dengan minyak linta lagi power
21.adakah krim xgene royale xgene royale berkesan jika kita urut ??yer berkesan biasa sebulan berkesan urut dengan yakin dan guna aturan nya
22.adakah krim xgene royale xgene royale besarkan alat sulit lelakilelaki?ramai pakai alat sulit lelakilelaki jadi besar dan mantap berurat
23.adakah krim xgene royale xgene royale di brunei?kami boleh pos kesana hubungi 0148040578 untuk order
24.adakah krim xgene royale xgene royale borong harga?pm kami kami akan hantar borong harga jika nak beli borong
adakah krim xgene royale xgene royale berkesan ke untuk naikkan alat sulit lelakilelaki?yer ramai pakai ok

Semua lelaki diidunia patut menggunakannya kerana ia adalah cream bagi menjaga alat sulit lelakilelaki dan mengekalkan ketegangan alat sulit lelakilelaki anda
sesuai untuk isteri bagi hadiah pada isterinya

Bagaimana Cara Menggunakan xgene royale ni
cream ini digunakan sekurang-kurangnya dua kali sehari sapu dengan lembut saja , dan biasanya selepas mandi (pagi dan petang).
Ia disapu secara membelai dan lembut di seluruh alat sulit lelakilelaki seperti pakai minyak rambut daripada kepala sampai ke pangkalnya selama 3-4 minit.
Satu tiub XGENE Royale boleh digunakan sehingga sebulan tengok cara guna

Adakah XGENE Royale cream dapat membesar, memanjang dan menjadikan zaakr bertahan lama?

ada customer saya dah jadi tambah size dlm masa seminggu je,ada yang keluar batu karang

cream XGENE Royale berupaya meningkatkan peredaran darah. Apabila aliran darah dapat berjalan dengan lancar, pembesaran dan pemanjangan alat sulit lelakilelaki akan terjadi secara semulajadi, di samping memberikan daya tahan lama alat sulit lelakilelaki semasa hubungan intim.
Sperma juga akan bertambah akibat kesan langsung peningkatan kesihatan alat sulit lelakilelaki.

Pengalaman pengguna saya guna xgene

alat sulit lelakilelaki dari jarang tegang terus tegang..ardy dari indonesia
cream XGENE Royale selamat dan halal digunakan.

Carian dari Google :

  • Xgene royale tiruan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.