Tag Archives: #toneexcel

simkad toneexcel

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda satu simkad telefon yang amat ajaib, namanya simkad ToneExcel. Simkad yang mempunyai terlalu banyak kebaikkan berbanding dengan apa jua simkad yang ada didunia sekarang ini.

Kenapa anda perlu bertukar kepada simkad ToneExcel?

Kerana anda akan mendapat banyak kelebihan berbanding dengan handphone yang anda gunakan sekarang.

Simkad toneexcel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain. Ia boleh buat call in/out, boleh sms, boleh whatsapp, wechat, telegram, facebook, youtube, boleh melayari internet. Boleh transfer kredit, boleh check baki, boleh skype, boleh guna 4G, ada saiz nano, saiz micro, coverage luas seluruh Malaysia, topupnya mudah, semua kedai yang jual topup ada menjual topup toneexcel, (Ia menggunakan topup TuneTalk), malah dalam maybank2u, cimbclick pun ada jual topup tunetalk, charge panggilan, sms dan internet yang berpatutan berbanding dengan yang lain.

Daripada segi service simkad ToneExcel tidak banyak beza, pendek kata apa yg simkad lain boleh buat, simkad toneexcel juga boleh buat.

Daripada segi kelebihan yang simkad ToneExcel ada tetapi simkad lain TIADA:

1. Setiap kali anda topup terus RM30, anda akan dapat kredit RM30 ditambah dengan 1G data percuma untuk satu bulan. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

2. Jika jumlah topup penggunaan anda melebihi RM50 dalam tempoh sebulan, maka bulan depannya anda akan diberikan perlindungan kemalangan insuran percuma sebanyak RM50,000.00 yang diberikan oleh Etiqa Takaful. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

3. Setiap bulan ada cabutan bertuah yang hadiahnya berbentuk wang ringgit. Setiap tahun ada cabutan bertuah yang hadiahnya berbentuk kereta. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

4. Setiap tahun ada cabutan bertuah yang memungkin anda mendapat pakej pelancongan percuma keluar negara dengan hanya menjadi pengguna simkad ToneExcel. Pakej ini ditanggung 100% oleh ToneExcel, daripada tiket kapal terbang pergi dan balik, hotel penginapan dibayar sepenuhnya oleh ToneExcel, malahan duit poket juga diberikan kepada yang bertuah utk mereka berbelanja. Tahun 2016 mungkin anda yang bernasib baik akan pergi bercuti ke Istanbul, Turkey. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

2016, Mungkinkah anda yang bernasib baik ke Istanbul dan Ho Chi Minh ?

5. Jika anda mengajak orang lain menggunakan simkad Toneexcel ini, anda akan diberikan upah bercerita sebanyak RM20 setiap seorang yang menjadi pengguna simkad ToneExcel, dan upah tersebut dimasukkan terus kedalam bank akaun anda. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

6. Setiap kali mereka topup dimana jua kedai2 yang menjual topup seluruh Malaysia, anda akan diberikan komisyen sebanyak 6% dari nilai topup mereka. Setiap kali itu maknanya selama mereka masih memakai simkad ToneExcel tersebut anda akan mendapat 6% dari nilai topup mereka tanpa mengurangkan jumlah kredit mereka. Kalau mereka topup RM10, maka anda akan mendapat 60 sen. Komsiyen ini akan dimasukkan terus sebulan sekali kedalam akaun bank anda. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

7. Jika komisyen bulanan anda sudah melebihi RM1,200 setiap bulan, anda akan dihadiahkan pula dengan pakej umrah percuma yang bernilai RM5,000. Untuk yang bukan beragama Islam, anda boleh claim dan gantikan pakej tersebut dengan duit bernilai RM4,000. Sudahlah tiap2 bulan dapat duit komisyen topup, dapat pula duit percuma yang lain. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

8. Jika orang yang anda cari tadi juga melakukan perkara yang sama, iaitu dia juga bercerita kepada orang lain, anda tetap juga mendapat komisyen dari jumlah topup kumpulan mereka sebanyak 3% dan 11%. Ini semua dalah dalam bentuk duit, bukan point atau kredit, dan duit2 ini akan dimasukkan kedalam akaun anda sebulan sekali. Pernahkah simkad yang anda gunakan sekarang berikan kelebihan ini?

Iklan ToneExcel

ASSALAMUALAIKUM
JADI PENGGUNA BIJAK SAMBIL BUAT DUIT DENGAN HANDPHONE : Peluang tambah pendapatan dengan sekeping simkad. Modal pendaftaran RM100 sekali sahaja seumur hidup. Potensi income UNLIMITED mencecah 3 4 5 angka sebulan (anda tentukan…)
.
PROMOSI TERKINI : DAFTAR AHLI SEGERA
dan dapatkan “ID Authorise Dealer” berserta
=============================
(1) sekeping simkad PERCUMA,
(2) Kredit RM30 PERCUMA,
(3) Data 1.5GB PERCUMA,
(4) Bonus big points PERCUMA
(5) Buku panduan bisnes PERCUMA,
(6) Web portal bisnes PERCUMA,
(7) Web promosi online PERCUMA,
.
Semua di atas bernilai ribuan ringgit malaysia. Anda akan dapat semuanya dengan bayaran RM110 – Yuran penyertaan ahli sekali sahaja seumur hidup.
.
PM/Whatsapp saya segera untuk tindakan lanjut :
0163667166

PROMOSI TAHUN BARU 2017

.
: 10 ORANG TERAWAL TUKAR SIMKAD DENGAN SAYA HARI INI, SAYA AKAN HADIAHKAN “EXTRA KREDIT TOPUP BERNILAI RM10” SETIAP ORANG – SIAPA CEPAT DIA DAPAT! PELUANG TAK PERNAH MENUNGGU SESIAPA!

hasil100fb.com/631727

SIDE INCOME!!

LINE TELCO KALIS GST
Inilah simkad pertama di Malaysia dan di dunia yg menjalankan Program Affiliate di mana penggunanya dapatsemula 3% dari setiap nilai dikeluarkan. Jangan ketinggalan…

APA NAMA SIMKAD NI? – ToneExcel

PERLU TUKAR NO TELEFON KE?
Tak perlu. Kekalkan no. telefon anda sedia ada.

PAKAI LINE APA? – TuneTalk
(Di mana ada Celcom, di situ ada TuneTalk..sebab, TuneTalk dimiliki bersama oleh Celcom & TuneGroup)
SPEED -4G

BAGAIMANA NAK RELOAD?
– Beli kad/kupon reload TuneTalk di kedai jual topup mcm biasa, boleh juga melalui online CIMBclicks, Maybank2u, epay
& mesin ATM.

BERAPA HARGA?
– RM90 (RM30 kredit tersedia)

DI MANA NAK BELI?
– Tidak dijual di pasaran umum. Hanya dapatkan dari HQ/ agen penjual simkad yg sah/ahli yg memperkenalkan simkad ini kpd anda.

APA FAEDAH YG SAYA BOLEH DAPAT?
– Topup RM30, dpt FREE data 1GB. Kredit kekal 30 untuk call/sms
– Topup RM50, dpt free kredit RM20. Boleh guna untuk call/ sms/data
– Topup sendiri peroleh rebate 3% masuk TUNAI kedalam akaun bank anda
– PERCUMA Perlindungan Insuran RM50K (T&Capply)
– No expiry date topup point.
– Boleh transfer point dari KAD MESRA PETRONAS Boleh tukar PERCUMA Tiket AirAsia, Handphone dan banyak lagi!
– Diskaun 30% Menginap Di Tune Hotels di SELURUH DUNIA
– Insentif Pelancongan& Umrah PERCUMA
– Highest Direct Sponsor Contest
– Highest Reload Contest
– Lucky Draw Contest
– Website Promosi Diberi PERCUMA

BAGAIMANA SIMKAD NI BOLEH BUAT DUIT?
– Anda jadi pengguna simkad ni sambil promote kelebihannya kpd sesiapa saja:
1. Anda dapat Fast Track Bonus RM20 tiap kali anda daftar rakan baru.
2. Anda juga dapat komisyen 3%-13% tiap kali rakan dalam rangkaian anda (Level 1-3) topup tak kira di mana & sampai bila-bila (Recurring Passive Income).
3. Anda dapat Bonus Penajaan setiap bulan 5%-20% dari komisen topup (no.2 diatas)
4. Anda sendiri topup pun dapat 3% komisyen.
Tiada syarat terselindung spt tanda * pd telco lain.Pakai sendiri pun dah untung byk! Sape xnk mmg rugi, jgn biarkan bill@topup telefon anda mengkayakan orang lain..Jom kita kayakan diri kita sendiri. Telah terbukti melahirkan jutawan dengan pasif income 6
angka sebulan.

whatsapp SEKARANG! +60138525401
atau lihat disini www.toneexcel.biz/1188869