Tag Archives: Takaful

Mining BTC, ETH, BTCH, DOGE Paling Mudah & Legit

Cara Mining Paling Senang. Beli Hashrates Dan Aktifkan. Simple Jerr….Legit platform….Ada group telegram (ahli serata dunia)

Hari2 Duit Masuk Dengan Takaful Profit

Produk Perlindungan Kewangan Terbaik Abad Ini

PERLINDUNGAN KEWANGAN TERBAIK DARI AIA PUBLIC TAKAFUL

Salam,

Sedikit Perkongsian…

A-Life Signature-i

sebuah pelan Takaful berkaitan pelaburan yang direka untuk melindungi asas kewangan yang anda bina untuk orang yang anda sayangi.

Keutamaan anda dalam hidup adalah untuk menunjukkan rasa cinta dalam setiap perbuatan anda kepada pasangan dan anak-anak anda bahawa mereka sangat bermakna bagi anda.

Anda bertanggungjawab untuk menyayangi, memupuk dan menyediakan keperluan bagi pasangan dan anak-anak anda bagi menunjukkan penghargaan anda kepada mereka sebagai yang paling utama di dalam hidup anda.

Perlindungan Tinggi – Dari RM 500,000 – RM 4,000,000 !!!

Faedah Kematian Akibat Kemalangan – Dari RM 1,000,000

Faedah Kematian Ketika Haji dan Umrah – Dari RM 1,000,000

Kematian Akibat Kemalangan di dalam Kenderaan Awam – Dari RM 1,500,000

Pendorong Kematangan – +20% Dari Nilai Akaun Apabila Sijil Matang

Tempoh Bayaran Caruman Yang Fleksibel : 5,10,20 tahun atau sehingga sijil matang

Tempoh Perlindungan Yang Fleksibel : Sehingga Umur 70, 80 atau 100 Tahun

______________________________________________________________________________________

Sample Quotation: A-Life Signature-i

i) Plan: Individu (40) Bergaji Tahunan RM 120,000

RM 826.66 SEBULAN

Caruman Selama 20 tahun, sehingga umur 70 tahun

Perlindungan:

Faedah Kematian @ Hilang Upaya Kekal: RM 1 Juta

Faedah Kematian akibat Kemalangan, Haji & Umrah: RM 2 Juta

Kematian Akibat Kemalangan di dalam Kenderaan Awam: RM 3 Juta

Faedah Kematangan Sijil: 20% + RM 204,600 (Umur 70 – Sijil Matang)

DR. UQBAH IQBAL
AIA Elite Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

Blh Like & Follow My Page ya 😀

www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah

Perlindungan & Pendapatan

GET YOUR INCOME PROTECTION TODAY

Adakah anda menyedari mungkin anda akan kehilangan pekerjaan sekiranya berlaku musibah seperti kemalangan atau penyakit kritikal. Malah ke semua yang tertera di bawah pasti akan kehabisan atau masih perlu harungi bebanan hutang.

1. Akaun Bank
2. Tabung Haji
3. Rumah
4. Kereta
5. Simpanan
6. KWSP
7. Hartanah
8. Motor
9. ASB
10. Kad Kredit

Perhatian !!!

Tidak semua hutang akan selesai begitu sahaja sekiranya anda hilang pekerjaan akibat hilang upaya.

Apakah penyelesaian terbaik menghadapi masalah ini?

Penyelesaian Terbaik adalah INCOME PROTECTION

Apa maksud INCOME PROTECTION?

Menggantikan pendapatan anda yang terkini untuk masa hadapan sekiranya kehilangan pekerjaan akibat hilang upaya.

Kelebihan INCOME PROTECTION:

1. Aset Tunai Tinggi untuk Hilang Upaya
2. Menyelesaikan Hutang
3. Dapat menampung pendapatan untuk 10 Tahun Gaji
4. Perlindungan meningkat 200% sehingga 300% daripada jumlah asal INCOME PROTECTION
5. Perlindungan sehingga umur 80 Tahun

Anggaran Simpanan INCOME PROTECTION:

RM 450/Month = Pendapatan Gaji Tahunan RM60,000
RM 800/Month = Pendapatan Gaji Tahunan RM100,000

Anggaran harga mengikut kiraan umur

Pertanyaan lanjut:

Dr. Uqbah Iqbal
AIA Takaful Life Planner
0196916990

TAWARAN DARI 2 JANUARI – 31 JANUARI 2018 SAHAJA !!!

TAWARAN DARI 2 JANUARI – 31 JANUARI 2018 SAHAJA !!!

PROMOSI Pakej Asas Family (Suami + Isteri + 4 Anak)
Medical Card, Savings & Life (Umur 30-35)

HARGA ASAL : RM 670 SEBULAN > NOW: RM 460 SEBULAN !!!

TERHAD KEPADA 20 KELUARGA SAHAJA. WASAP SEGERA 0196916990 (DR. UQBAH)

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK???

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK???

JANGAN LEKA MENGUMPUL HARTA SAHAJA !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…
Kenapa Card Credit Best?Ini bukan credit card biasa !

Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!
(PERLINDUNGAN MENYELURUH LIFE, MEDICAL, CRITICAL ILNESS & PERSONAL ACCIDENT)

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua).. X PERLU USIK SIMPANAN ANDA SELEPAS BEKERJA BERPULUH TAHUN. X PERLU JUAL HARTA BENDA ANDA.
Semuanya biarkan syarikat insurans yang tanggung..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.

=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM351/month

Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
Follow My Page:
www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah/

“Its a beautiful day, don’t let it get away”

#aiapublictakaful
#yourlifeyourchoice
#sediakanpayungsebelumhujan
#sharingiscaring

Takaful : Pengurusan Kewangan Patuh Syariah