Tag Archives: part time

Hanya RM50 jer.

Hanya duduk rumah anda bibayar.

Hanya like Dan share anda dibayar.

*Platform Terbaru !!*
Website Menjana Income dari ringgit ke ribuan ringgit Secara Percuma*
( Download App selepas Register )

Setiap hari dapat RM3 Percuma!! Tanpa modal bagi member free..
-Nila

Hanya like Dan share anda dibayar.

Aplikasi Eusahawan

Teknik MUDAH Jana Gaji Ke DUA HANYA Dihujung Jari

TIGA INCOME DALAM SATU BIZNES
Revolusi biznes yang berkomisyen *TANPA MODAL.*

HANYA ikuti beberapa langkah *MUDAH* dan anda mampu menjana *Gaji Ke DUA* hanya secara santai-santai.

TAK PERLU
❌ Jumpa orang !!
❌ Simpan barang !!
❌ Menjual !!
❌ Usaha yang MELAMPAU utk melakukanya..
✔ SHARE LINK DAH DAPAT INCOME

PERCUMA

Pencarian Protege Baru Untuk Usahawan Produk Telco

Pencarian Protege Baru Untuk Usahawan Produk Telco. 

Terbuka kepada sesiapa saja..
✓ suri rumah
✓ para pelajar IPTA/IPTS
✓ pekerja swasta @ kerajaan yang ingin menambah pendapatan
✓ yang masih mencari2 pekerjaan

Kami sedang mencari protege baru untuk dibimbing dalam bisnes telekomunikasi. 

Tidak perlu modal.
Daftar percuma.
Modal diberi.
Bimbingan diberi.
Ada group whatsapp.. 

Yang penting kami nak pada anda
Serius nak buat bisnes ini.
Rajin & bukan jenis putus asa.
Ada ciri seorang usahawan 

Anda boleh lakukan bisnes ini secara online @ offline. 

Berminat…sila whatsapp ke 0173230124

Part time job online

Gaint corporation bhd dan yayasan warisku nusantara melancar kan program tonton dan raih pendapatan bulanan.. Sesuai utk semua berumur 15tahun ke atas malaysia dan juga indonesia. Hubungi kami utk pendaftaran

Hanya pakai sendiri pelajar jana rm2000 seminggu!

JOM CARI DUIT RAYA BERSAMA BIORICH .

‘Buat duit raya Kaw2 tahun ni. Beraya cara korporat’ .

Penatlah tiap2 kali menjelang raya jer pasti duit tak cukup. Banyak pakai duit , tiap2 kali menjelang raya pun mesti barang naik lah , minyak naik lah, bermacam2 lagi yang naik, mahu balik kampung pun 10x pikir cukup ke duit, kadang2 bajet yang cukup pun jadi tak cukup ada saja duit yang d gunakan..pening rasanya..

Kadang2 segan juga bila pulang ke kampung tak dapat beli barang extra untuk mak ayah, baju raya untuk mak ayah pun tak Boleh beli. Yerlah mana tak nya baju raya anak2 lagi, perkakas dapur lagi, macam2 lagi d pikir aduhh peningnya.

Tapi raya kali ni dapat perubahan 360darjah pada diri iolls .

❤ iolls dapat belanja hubby
❤ dapat belanja anak2 buka puasa kat tempat best2 yang diorg tak pernah pergi pun sebelom ni
❤ dapat tukar langsir , dapat beli kereta
❤ dapat beri mak ayah extra duit raya , extra GIFT. Mak ayah pun gembira ajer.
❤ dapat beri anak2 sedara duit raya extra
❤ hubby pun dah tak marah iolls buat bisnes malah bertambah support

Dari mana iolls dapat semua ni? Sejak join team dropship Biorich jkehidupan iolls berubah 360 darjah. Dari kerani biasa2 kini buat bisnes full time. Iolls bermula dengan modal yang sangat rendah . Tapi untungnya banyak.

Apa yang bestnya join team ripstop biorich ni ? Team ni lain dari yang lain tau.

❤ bestnya reward yang mereka beri mengikut kehendak kita jika capai target sales.
❤ marketing plan yang mudah dan realistik
❤ panduan buat sales mudah di sediakan untuk kita.
❤ sop training, kelas training, fb ads, di sediakan.
❤Diorang juga akan sponsor kita ke mana2 seminar marketing yang best dan PERCUMA
❤ paling best diorang bagi untung bersih yang sangat banyak walaupun bermula dengan modal RM150 sahaja.Satu hari sales boleh capai rm500+
❤ mudah buat sales dengan Produk BIORICH kerana produk ini sangat bermanfaat, sambil buat sales sambil kita bantu orang, orang lebih yakin untuk membeli.
❤ group support yang happening dan aktif.

kami dah tak sabar mahu join lah awak, kami pun mahu jadi macam awak. Sempat lagi ke kami mahu jadi macam awak?. Sempat jer. Mereka akan training uolls dalam 2 minggu saja uolls akan dapat buat sales ratus2an ringgit. Tawaran terhad pada 50 orang terawal yang bebetol serious mahu jadi agent Ajer taw. Pelbagai SPECIAL GIFT uolls akan dapat nanti. Korang akan lebih berjaya bila bersama team BIORICH. Ini bukan JANJI TAPI YAKIN DAN PASTI.

Whatapps be zam untk join
+60133131982

Hai O Garam Buluh

Bisnes Part time Dari Rumah Online/Offline
PENDAFTARAN AHLI RM50

Apa kelebihan menjadi AHLI/PENGEDAR bersama STGMA.
☆ Modal permulaan yang rendah.
☆ Dapat membeli dengan harga ahli. Penjimatan sehingga 20%.
☆ Dapat membeli produk dengan harga yang lebih murah dengan harga ahli melalui promosi dari syarikat.
☆ Berpeluang mengumpul mata (point) dan menjana pendapatan sampingan hanya dengan penggunaan sendiri.
☆ Berpeluang menjana pendapatan sampingan hanya dengan berniaga secara part time.
☆ Tidak perlu mengeluarkan belanja besar untuk menyimpan stok.
☆ Tidak diwajibkan maintain point setiap bulan. Point adalah bergantung kepada banyak mana bonus yang anda inginkan.Tiada paksaan.
☆ Tidak diwajibkan menaja. Anda cuma perlu banyakkan berkongsi untuk menarik lebih banyak ahli
untuk menambahkan bonus bulanan anda. Sekali lagi ia bergantung kepada target bonus yang anda inginkan.
☆ Tidak memerlukan kedai untuk berniaga. Kebanyakan pengedar sahajidah hai-o membuat bisnes secara online dan perkongsian secara online /offline sahaja dengan keluarga dan rakan.
☆ Harga produk yang berpatutan dengan kualiti produk yang hebat. Kehebatan kualiti produk sahajidah hai-o menyebabkan produk sahajidah hai-o mudah dijual.
☆ Berpeluang mengikuti program TURBO JIWA REZEKI pengasas Pn Hjh Siti Atkah..

KELEBIHAN KEAHLIAN SAHAJIDAN HAI O
✅ Dapat produk dgn harga lebih murah
✅ Ada untung runcit jika buat jualan
✅ Ada bonus prestasi mengikut %
✅ Jualan terkumpul dari mula2 join
✅ Boleh sponsor ahli dibawah
✅ Ada peluang melancong percuma
✅ Ada peluang dapat tabung kereta dan wawasan
Bisnes boleh diwarisi
✅ Setiap bulan dapat slip pendapatan bulanan

Selain daripada untung runcit, anda akan mendapat pelbagai faedah lagi.
Antaranya
1. Bonus Prestasi : Bonus Personal dan Bonus Kepimpinan sekiranya anda menaja.Bonus sehingga 41%.
2. Bonus Manager : Bonus Perkembangan Manager.Bonus sehingga 15%.
3. Bonus Kereta : Berpeluang mendapat bonus kereta dan memilih kereta idaman anda. Bonus sehingga 3%.
4. Bonus CDM : bonus sehingga 3%
5. Bonus Wawasan : bonus sehingga 5%.
6. Insentif melancong ke luar negara termasuk mengerjakan umrah.

Selain daripada bonus yang hai-o berikan. STGMA juga akan memberikan insentif kepada ahlinya.
➮ Majlis pengiktirafan bagi setiap kejayaan yang dicapai
➮ Kelas Percuma setiap minggu
➮ Seminar-seminar untuk memantapkan bisnes anda.
➮ Personal coaching 1 to 1 session
➮ Perjumpaan berkumpulan
➮ Ilmu marketing terutama online marketing kerana STGMA adalah pioneer dalam pemasaran online bagi produk hai-o.

Saya hanya melakukan secara sambilan.
Hubungi saya sekiranya anda berminat dan mahu menjadi ahli/agen/pengedar hai-o dan kami STGMA akan meberi bimbingan untuk anda berjaya bersama.

Pengedar Sah
Nor Hidayah Bahrom Azhar
No Ahli: 765431

Kerja Offline @ Online

Dapatkan Produk-produk Kesihatan, Kecantikan, Kebersihan diri & rumah dari Saya
Layari saja Facebook sy
1) www.facebook.com/norhidayahbahromazhar
2) www.facebook.com/n.hidayahbahrom.a

Pelbagai Produk y hangat & terbaik untuk anda dan keluarga anda

Selain itu, Jom viralkan produk@bisnes anda di iklanNiaga2udotcom

Daftar n Bayar RM20 sekali seumur hidup di sini
IklanNiaga2u.com/norhidayah94