Tag Archives: medical card

MEDICAL CARD PALING BERBALOI 2018 – DISKAUN MAC !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…
Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 3000
✓Worldwide International Coverage
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

=================================
PAKEJ FAMILY MEDICAL CARD SAVINGS
=================================
[ ✓ ] Premium Serendah RM374 Sebulan untuk satu family
[ ✓ ] Pakej FULL Cover satu Family Medical Card
[ ✓ ] Pakej ini turut memberi Pampasan Hibah Kematian
[ ✓ ] Pakej juga bole di “Tailormade” mengikut keperluan.
.
=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM150/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM203/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM297/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM299/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM374/month

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

Blh Like & Follow My Page ya 😀
www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah

MEDICAL CARD 2018 PALING BERBALOI RM2 SEHARI

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…

Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !

Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 3000
✓Worldwide International Coverage
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM351/month

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Top Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

PERLINDUNGAN & SIMPANAN TAKAFUL

PruBSN TAKAFUL

PrudentialBSN TAKAFUL

Great Eastern Takaful Medical Card

Great Eastern Takaful, kami mempunyai pelbagai pakej Medial Card mengikut keperluan anda. Kami memberikan yang terbaik untuk plan Medical Card Anda:

1. Had tahunan sehingga RM2.2 Juta
2. Tiada Limit Sepanjang Hayat
3. Cashless tanpa co-takaful
4. Room and Board Meningkat 10% setiap tiga tahun
5. Ada pengecualian bayaran sekiranya diagnosed sakit kritikal @ hilang upaya kekal.
6. Elaun Harian hospital sehingga RM500 sehari.

Ibarat sebuah kereta, harga Proton, Perodua, Honda, BMW, Mercedes, Audi adalah berbeza, begitu juga dengan pakej Medical Card ini. Nak tahu info lanjut? pm saya untuk detail.