Tag Archives: kesihatan

MEDICAL CARD TERBAIK 2018 !!! DISKAUN JUN !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…

Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !

Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !
PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

Anggaran Kos Pernyakit Kritikal di Malaysia:

1) Kanser: RM 100,000
2) By pass jantung: RM 100,000
3) Strok: RM 50,000
4) Barah: RM 200,000
5) Buah pinggang: RM 100,000
6) Pembedahan otak: RM 40,000
7) Haemodialysis: RM 2,000 sebulan

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga RM 1.5 JUTA setahun
✓ Pampasan Kematian & TPD pd Pemegang Polisi dari RM 10,000 – RM 4 JUTA
✓ Pampasan Penyakit Kritikal dari RM 10,000 – RM 5 JUTA
✓ Pampasan Kemalangan sehingga RM 500,000
✓ Perlindungan Semasa Haji & Umrah sehingga RM 1 JUTA
✓ Perlindungan tambahan 1% had tahunan secara percuma setiap tahun
✓Tak perlu bayar pun bila sakit kritikal. Polisi FREE.
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 6000
✓Worldwide International Coverage.
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Swasta. Sehari adalah RM 50-RM 400
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Premier Financial Advisor

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

PENAPIS AIR ALKALI

Kenapa nak susah susah angkut air tu dari (mesin air),
Kalau nak kira kos beli air kat mesin tu lebih RM75 sebulan.Dengan kos minyak keta, kos tenaga ,kos masa dan paling tak pasti adakah mesin air tu disevis dgn baik?
Fikir2kan.

Cuckoo terjamin siap datang kerumah PERCUMA service selama 7 tahun tu beb.

pm sy buat tempahan boleh guna diHari Raya nanti.
www.wasap.my/601118956274/Cuckoo

MEDICAL CARD PALING BERBALOI 2018 – DISKAUN MAC !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…
Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 3000
✓Worldwide International Coverage
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

=================================
PAKEJ FAMILY MEDICAL CARD SAVINGS
=================================
[ ✓ ] Premium Serendah RM374 Sebulan untuk satu family
[ ✓ ] Pakej FULL Cover satu Family Medical Card
[ ✓ ] Pakej ini turut memberi Pampasan Hibah Kematian
[ ✓ ] Pakej juga bole di “Tailormade” mengikut keperluan.
.
=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM150/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM203/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM297/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM299/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM374/month

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

Blh Like & Follow My Page ya 😀
www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah

MEDICAL CARD 2018 PALING BERBALOI RM2 SEHARI

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…

Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !

Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 3000
✓Worldwide International Coverage
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM351/month

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Top Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

TAWARAN DARI 2 JANUARI – 31 JANUARI 2018 SAHAJA !!!

TAWARAN DARI 2 JANUARI – 31 JANUARI 2018 SAHAJA !!!

PROMOSI Pakej Asas Family (Suami + Isteri + 4 Anak)
Medical Card, Savings & Life (Umur 30-35)

HARGA ASAL : RM 670 SEBULAN > NOW: RM 460 SEBULAN !!!

TERHAD KEPADA 20 KELUARGA SAHAJA. WASAP SEGERA 0196916990 (DR. UQBAH)

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK???

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK???

JANGAN LEKA MENGUMPUL HARTA SAHAJA !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…
Kenapa Card Credit Best?Ini bukan credit card biasa !

Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!
(PERLINDUNGAN MENYELURUH LIFE, MEDICAL, CRITICAL ILNESS & PERSONAL ACCIDENT)

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua).. X PERLU USIK SIMPANAN ANDA SELEPAS BEKERJA BERPULUH TAHUN. X PERLU JUAL HARTA BENDA ANDA.
Semuanya biarkan syarikat insurans yang tanggung..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.

=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM351/month

Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
Follow My Page:
www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah/

“Its a beautiful day, don’t let it get away”

#aiapublictakaful
#yourlifeyourchoice
#sediakanpayungsebelumhujan
#sharingiscaring

MEDICAL CARD 2017 PALING BERBALOI RM2 SEHARI*

MEDICAL CARD 2017 PALING BERBALOI RM2 SEHARI*

MEDICAL CARD 2017 PALING BERBALOI RM2 SEHARI*

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…

Kenapa Card Credit Best?Ini bukan credit card biasa !

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua).. Semuanya biarkan syarikat insurans yang tanggung..

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.

=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM351/month

Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )

Follow My Page:

www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah/

“Its a beautiful day, don’t let it get away”
#aiapublictakaful
#yourlifeyourchoice
#sediakanpayungsebelumhujan
#sharingiscaring

Turunkan berat badan anda dengan Lemonex terbukti berkesan

Nak turunkan berat badan anda dengan berkesan

Jom Lemonex

Berkesan menurunkan berat badan anda dengan segera

Kelulusan kkm

Halal disisi islam

Hanya dengan www.rahsiafirdaus.com

Berminat hubungi Firdaus
016-4650338