Smart TV Android Dongle

Dah boring dengan TV korang? Nak tak kalau TV tu boleh jadi macam phone?
Boleh streaming video dalam HD 1080p, boleh baca reply email, siap boleh tweet dan ber-FB lagi,
Fuh mana nak cari beb..

Kalau Android Box korang dah biasa dengar kan, yg nie Stick Tv, kecik molek hanya setinggi tapak tangan. Ringan dan mudah dibawa kemana-mana.

Spec dia mmg power : 4 Core Processor Rockchip, 2GB RAM, 8GB Internal Memory, OS Android Kitkat V4.4.4, Support Full HD, Ada port USB, Wifi, Bluetooth.

Nak layan filem mat salleh, filem drama korea, siaran berita dunia yg baru dan lama semua boleh.

Nak layan apps dari google store pun tiada masalah.

Cuma perlukan internet kelajuan minima 1Mbps dan sebuah TV HDMI. Kebanyakan TV jenis LED dan LCD mmg ada port HDMI. Kalau TV jenis besar lebar tu lupakan jelah.

Kalau minat comment “SAYA NAK BELI” atau terus whatsapp saya 01115189912.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.