Sakit lutut? Kencing manis? Kolestrol tinggi? Tekanan darah tinggi? Jom hubungi kami

DERITA SAKIT LUTUT, PINGGANG, TUMIT HILANG

Tiada kata yang mampu dilafazkan Rohani Hussin, 60, melainkan mengucapkan rasa syukur selepas melihat dua insan tersayang dalam hidupnya yang dulunya menderita sakit lutut, pinggang dan sakit kepala kini beransur pulih.
.

Suaminya, Mohd Marwi Sahwan, 67, sebelum ini mengalami masalah sakit kepala dan tumit serta sering pening kepala sejak beberapa tahun lalu.
.

Selain itu, suaminya sering mengadu saki di bahagian tapak kaki khususnya ketika hendak berjalan dan keadaan itu menggangu kehidupan hariannya.
Manakala kakaknya, Zainab Hussin, 57, yang juga Orang Kelainan Upaya (OKU) menderita sakit pinggang dan lutut sejak lima tahun lalu.
.

“Selepas pihak syarikat melancarkan produk Jus Tiga Serangkai, saya terus membuat belian dan memberi suami dan kakak saya mencuba produk ini.
.

“Selepas beberapa hari
mengambil jus ini, saya nampak perubahan apabila suami memberitahu rasa pening dan sakit menyucuk di tapak kaki semakin berkurangan. Sakit lutut yang dialami oleh kakak juga turut berkurangan.
.

“Saya meminta mereka terus mengamalkan Jus Tiga Serangkai ini dan tidak sampai satu botol penyakit yang dialami oleh mereka berdua beransur pulih,” katanya yang berasal dari Kuala Lumpur.
.

Menurutnya, produk terbaharu keluaran Mimi Suri Heritage itu mempunyai kelebihan yang tersendiri dan mampu menjadi penawar kepada permasalahan kesihatan yang dialami oleh pengguna.
.
Jus Tiga Serangkai ~ Merungkai Permasalahan Kesihatan Anda

Katanya, dengan harga mampu milik dan dengan kombinasi 33 ramuan botani semulajadi, Jus Tiga Serangkai itu akan menjadi produk pilihan keluarganya dan akan mencadangkan kepada rakan-rakannya yang mengalami masalah kesihatan.

Jika anda mempunyai ibu bapa, mak mertua, keluarga terdekat atau rakan baik yang menderita penyakit seperti ini, kami sedia berkongsi kebaikan produk Jus Tiga Serangkai ini kepada Anda
www.wasap.my/60136087985

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.