Masalah Blacklist dan Bankrap

PENYELESAIAN MASALAH STATUS KEWANGAN BLACKLISTED DAN BANKRAP TETAPI BUKAN PINJAMAN KEWANGAN

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ

Selamat Sejahtera semua….

INI BUKAN PINJAMAN KEWANGAN YA, MAAF! JANGAN SALAH FAHAM. BACA & FAHAMKAN DAHULU YA.

Mungkin juga sekarang belum terjadi lagi pada diri anda atau pada orang yang rapat dengan anda… Bacalah dulu dan percayalah perjalanan hidup kita ni seperti roda, semoga ini hanya maklumat dan peringatan sahaja untuk anda, jadi kongsi2 kan lah ya untuk yang memerlukan khidmat ini.

Ada ke sape2 di sini yang dapat call/sms dr bank/collector/lawyer utk tuntut hutang atau pun diminta hadir ke Mahkamah?

Atau

Akaun bank disekat / dibekukan?

Ataupun bagi yang baru atau dah lama dibankrapkan tetapi tak tahu mana nak mula… Nasihat kami, kalau berdiam diri, tak kemana…

Ataupun juga dah settle semua hutang, bayar melalui pihak Insolvensi ataupun dah terbayar terus pada pihak Pemiutang/Bank (yang terbayar ni dah salah ya), cuma tak tahu nak buat apa selanjutnya atau hanya nak buat pembatalan sahaja di Mahkamah dan nak kurangkan kos.

Jangan risau!

Jangan panik!

Kalau nak tahu apa perlu buat?

Terus hubungi kami dari Syarikat YN PROPERTY & NETWORK SERVICES di talian 017-6191397 (waktu Pejabat) / 011-18728509 (pn Nas) / 011-5692 3730 (en Yus)

Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.