kedaionlinez.com

Platform terbaik untuk web Shopping Cart

Segala yang anda perlukan untuk membangun, merangka dan menjalankan perniagaan anda bermula disini

Semua dalam satu!
Kami menyediakan anda dengan segala ciri yang anda perlukan dalam membina sebuah kedai online yang mantap. Katalog produk, akaun emel, sistem laporan, dan lain-lain

Mobile Store
Pakej kami didatangkan PERCUMA dengan paparan beresolusi gajet seperti iPad, iPhone, Android dan semua jenis telefon pintar dan tablet.

Alat Pemasaran Terhebat
Sistem kami juga dipasang bersama alat-alat pemasaran yang terbaik seperti diskaun dan kupon, baucer, newsletter, sistem affiliate, mata ganjaran dan lain-lain. Ia memberi kelebihan kepada kedai online anda berbanding yang lain.

Template Ecommerce Yang Berkualiti Tinggi

Memiliki sebuah kedai online yang cantik dengan design yang berkualiti tinggi bukan lagi satu perkara mustahil. Kami menyediakan template ecommerce yang berkualiti tinggi, fleksibel dan boleh diubah suai mengikut citarasa anda. Kini, setiap orang bakal mempunyai kedai online dengan paparan unik yang tersendiri.

Search engine Optimization (SEO)

Sistem ecommerce kami dirangka dengan fungsi mesra SEO. Ia dioptimum dan dikemaskini oleh pakar-pakar bagi memastikan struktur sistemnya mesra SEO sekaligus memberi kelebihan kepada anda mengatasi para pesaing dalam usaha merebut kedudukan tertinggi enjin carian.

Pembayaran ke Bank Tempatan dan disokong Syarikat Kurier Tempatan

Anda tidak perlu bimbang, kami menyokong PayPal (Antarabangsa), Senangpay dan Billplz(tempatan). Selain itu, kami menyokong syarikat kurier tempatan seperti Pos Laju, Skynet, Citylink dan banyak lagi. Jangan ragu untuk membandingkan & menyemak kadar dan pilih satu yang anda suka..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.