Jawatan Kosong Sales Manager, Admin, Runner d Petaling Jaya

Salam,

Saya merupakan pemegang lesen ekslusif sebagai stokis mukim Petaling Jaya bagi brand terbaru ayam gunting d pasaran. Saya ingin mencari rakan niaga bagi jawatan sales manager, administration & runner stock delivery. Anda dianggap rakan niaga saya kerana kita akan bersama2 mengembangkan & memajukan operasi d seluruh Petaling Jaya.

Kadar untung yang sgt lumayan, lebih dari apa anda bayangkan kerana kawasan Petaling Jaya merupakan antara pusat ekonomi negara dan segala aktiviti berkaitan brand ini dr HQ hanya dikhususkan kepada saya selaku ketua projek.

Saya berminat kriteria asas berikut jika ingin memohon jawatan2 ini:

1) Sales Manager: Berperwatakan menarik, Kemahiran sosial yang tinggi, Mahir bekerja secara offline & online, menguasai Bahasa Melayu, Cina & Inggeris. Mempunyai kenderaan sendiri.

2) Administration: Berperwatakan menarik, Kemahiran sosial yang tinggi, mempunyai kemahiran dalam bidang pentadbiran & accounting serta menguasai Bahasa Melayu & Inggeris. Mempunyai kenderaan sendiri.

3) Runner Stock Delivery: Tugasan menghantar stok dari stor HQ di Subang Jaya atau stor stokis d Petaling Jaya kepada para peniaga kiosk & stall, serta produk sejuk beku ke kedai2 runcit & pasaraya, peralatan2 untuk acara2, seminar2 & bengkel2 d sekitar Petaling Jaya sahaja. Mengetahui jalan2 d Petaling Jaya serta boleh bekerja pada hari biasa, Sabtu & Ahad. Boleh berbincang dgn saya untuk kiraan kadar per trip.

Hantar permohonan anda ke email saya: Greateagle_1000@yahoo.com atau blh WhatsApp/SMS saya 0196916990 (Dr. Uqbah) utk sebarang pertanyaan lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.