cellmaxx – biar tubuh badan merawat sendiri secara semulajadi

Product Description

( AGEN KAMI AKAN HUBUNGI ANDA UNTUK MENERANGKAN CARA PENGAMBILAN CELLMAXX )

CELL MAXX adalah makanan kesihatan berasaskan alga biru hijau yang dikenali sebagai Aphanizomenon flos Aquae (AFA) dari Tasik Klamath,Oregon Amerika Syarikat. Produk ini kaya dengan pelbagai nutrisi lengkap seperti Polisakarida,Phycocyanin,Klofil , L-Seletin ligand, Vitamin, Mineral Beta Karotena, Asid Amino dan Phenylethylamine ( PEA ). Kajian Menujukan Pengambilan Aphanizomenon flos Aquae sebanyak 1 ke 3 gram sehari mampu menyokong pembebasan ” Ibu Sel “dan sel – sel baru daripada tulang sumsum yang diperlukan oleh tubuh badan untuk merawatdan meningkatkan sistem imunisasi manusia secara semulajadi.

Kajian Klinikal membuktikan Aphanizomenon flos Aquae (AFA) menyokong sistem penyembuhan badan dengan membantu menjana semula dan pembaikan sel-sel, organ, dan tisu yang rosak secara semula jadi.

Diantara Beberapa penyakit degenaratif yang berpunca dari kerosakan sel , organ dan tisu

*Diabetis/ Kencing Manis *Stroke/ Angin Ahmar *Migraine/ Migrain *Sinus/ Resdung *Heart Disease/ Penyakit jantung
*Gout/ Gout *Hyper Tension/ Darah Tinggi *Parkinson *Psoriasis *Eczema *Cataract/ Katarak *Cancer/ Kanser
*Autism *Baldness/ Kebotakan *Depression/ Kemurungan *Sprain/ Sakit Otot *Bell Palsy *Slip Disc/ Sakit Tulang Belakang
*Tumor/ Ketumbuhan *Alzheimer

Satu Kajian yang telah dijalankan di Massachusetts General Hospital dan sekolah Perubatan Harvard Mendapati bahawa AFA mikroalga meningkatkan tahap darah asid eicosapentaenoic (EPA) dan asiddocosahexaenoic (DHA). EPA dan DHA yang dikenali untuk menyumbang kepada fungsioptimum sistem organ yang banyak, Termasuk sistem saraf.

Para penyelidik mendapati bahawa AFA adalah lebih berkesan daripada minyak kacang soya, sumber yang baik PUFA, untuk meningkatkan tahap darah asid lemak omega-3, Sekumpulan saintis di Hospital Royal Victoria , Montreal, Kanada menunjukan bahawa pengambilan keputusan AFA dalan perubahan segera dalam penghasilan * Natural Killer (NK) sel secara semulajadi

(*Natural Killer (NK) sel : Pembunuh sel kanser semula jadi )

RUJUKAN – REFERENCES :-
NATURAL KILLER Cell Activation and modulation of Chemokine Receptor Profile In Vitro by an Extract from the Cyanopyta Aphanizomenon Flos- Aquae. ( Journal of Medicinal Food. J Med Food 10 (3) 2007,435 -441. / Mary Ann Liebert, Inc, and Korean society of food Science and Nutrition.

Consumption of Aphanizomenon Flos-Aquae Has Rapid Effects on the Circulation of and Funtion of Immune Cells in Humans.
(Gitte S.Jensen, PHD, et al.- The Journal of the American Nutraceutical Association / Volume 2, No3, January 2000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.