Category Archives: Produk Kecantikan

Sabun kolagen

Hot set

Bedak ddmc
– menutup cela diwajah
– mesra wuduk dan mudah dicuci
– 3 in 1 foundation, concealer and powder
– SPF 50, x silikon

Magik lipstik
– x menghitamkan bibir
– x kandungan plumbum
– warna tahan lama
– melembapkan kulit

Young&Glow foundation

Young&Glow Foundation

SERUM

Hallo guysss !!

nak dapatkan skin tanpa cela, sihat berseri tanpa pengelupasan dan produk bebas merkuri??

Konsisten pakai #PERFECTGLOWSERUM je
Tak cuba tak tau kesanya. Dah cuba confirm takmau tinggal.

5ml RM10
15ml RM29

ARYZA SLEEPING MASK … A NEW TECH FROM KOREA

PANAS TERIT PERIT, APA KESAH BOSSKU

” Dulu sangat mudah sun-burn even sehari je keluar ..lepas tu kulit WAJIB akan menggelupas-gelupas kesan kulit terbakar, kini 1 minggu berpanas terik , langsung TAK SUN BURN dan menggelupas lagi !! ”

LEPAS CUCI MUKA, MACAM PAKAI PELEMBAP

Kalau sis rasa lepas cuci muka rasa tegang2x perit muka means too much bhn kimia atau sabun tu terlalu keras, NO -NO !! means bukan shj muka dicuci TAPI habis moisture dlm kulit dia wipe abiss Lama kelamaan kulit akan kering..worst part cepat kendur or..kulit akan mengeluarkan lebih banyak oil ..Punca kulit berminyak!
.
SEBAB ITU…
.
Aryza Chia Liquid Cleanser sejenis sabun cecair (bukan sabun buku) yang bebas buih dan chemical..supaya dalam pada kita membersih tak mengeringkan kulit pula!!
Eh..lepas cuci macam pakai pelembap !!
.
CUBA DULU BARU TAU !! SERENDAH RM30. Harga tak masuk akal..dengan QUALITY YANG DIBERIKAN.!!
.
hmmmm…. sesuai untuk kanak2 hingga dewasa. Teach kids use Natural mommies.
.
.
☘Kelebihan Aryza chia Liquid Cleanser
.
• Membersihkan kulit wajah hingga jauh kedalam
• Sulphate free tanpa buih atau bahan2 chemical sesuai untuk kulit sensitive
• Membersihkan muka tanpa meninggalkan kesan kering, tegang pada kulit muka
• Melembapkan kulit serta mengawal pengeluaran minyak muka
• Anti bakteria juga Anti-fungal
• Melindungi kulit daripada pencemaran dari alam sekitar
• Mengurangkan inflamasi kulit serta mengecutkan jerawat
• Mencerahkan kulit
• Mengurangkan iritasi kuit
• Memudarkan parut
• Memudarkan pigmentasi kulit serta masalah jeragat
• Memberikan sensasi kesegaran dan sejuk pada kulit serta merta

Dapatkan SET COMBO ARYZA !! CLEANSER + OIL dengan harga diskaun hari ini, Duo hebat dari Alam..

Hotline : www.wasap.my/60169196010/setcombo
.
.

.
Jom study product!!

FAITH FLEUR PUTRAJAYA

SIAPA ADA MASALAH RAMBUT..?
➡ Rambut Gugur, Kelemumur, Rambut Kering, Rambut Berbuah, Uban Pramatang, bayi 6 bulan ke atas yg lambat tumbuh rambut dan mcm2 lagi. Jaminan tiada bahan kimia n boleh di

Faithfleur Mak Putrajaya

SIAPA ADA MASALAH RAMBUT..?

➡ Rambut Gugur, Kelemumur, Rambut Kering, Rambut Berbuah, Uban Pramatang, bayi 6 bulan ke atas yg lambat tumbuh rambut dan mcm2 lagi. Jaminan tiada bahan kimia n boleh d