Category Archives: Perkhidmatan

Umo Finance

Platform: * UMO-Finance *, ia adalah sistem pelaburan elektronik yang membolehkan anda melabur dalam perdagangan forex.
Syarikat ini terletak di Emiriah Arab Bersatu dan mempunyai pendaftaran di U

Pinjaman Wang Mudah

*PROMOSI BULAN MAC*
syarikat berdaftar under KPKT! Hari ni apply, hari ni dapat DUIT proses 30minit,tanpa sebarang DEPOSIT ! bulanan rendah ikut budget andabaru kerja lebih 1 bulan & gaji sikit bleh mohon document ringkas, deal depan2

*Government/Swasta/ Cleaner/Security layak mohon*
*Pencen/Perkeso layak mohon*
*Jkm/Zakat/Baitumal/Peruntukan wife askar layak mohon*
*Blacklist/Ccris/Citos layak mohon*

www.wasap.my/60196916990/NakLoan

www.wasap.my/60196916990/NakLoan

www.wasap.my/60196916990/NakLoan

Jana Pendapatan Iklan Perniagaan

Kini peluang anda untuk pasarkan Produk atau promosikan perniagaan anda TERBUKA LUAS. Dengan adanya laman web IklanNiaga2u, ianya sangat membantu anda untuk MUDAH mempromosikan produk anda.

Tidak perlu kepakaran IT yang tinggi, anda telah boleh memulakan perniagaan online anda di laman web ini.

Setiap IKLAN ANDA mempunyai link tersendiri, memudahkan anda SHARE kepada kawan-kawan anda melalui Whatsapp atau Facebook.

Setiap kawan yg join, akan terus bayar RM20.00 ke akaun ANDA. Anda untung 100%
Jangan tunggu lagi… inilah peluang TERBAIK anda. Modal sekali jer…Income berkali-kali.. Tanpa HAD… Terus masuk ke akaun anda. Takde orang tengah.

Cepat sebelum orang lain taja anda. Kami juga sediakan Whatsapp Group untuk membantu anda mempelajari cara menggunakan system dan mempromosikan perniagaan anda.

Terus register di:

www.IklanNiaga2u.com/janaincome
www.IklanNiaga2u.com/janaincome
www.IklanNiaga2u.com/janaincome

Jom langgan KAD LEGASI yang exclusive!!!

Assalamualaikum..

KES PUSAKA TIDAK SELESAI SELEPAS GUNA PERKHIDMATAN YANG MAHAL VS PERKHIDMATAN PERCUMA KEPADA WARIS
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Memang banyak kes pusaka yg saya dah dengar dari luahan waris bertahun-tahun tidak selesai. Puncanya apa ??? Ramai yg masih lagi tidak sedar WALAUPUN DAH BUAT WASIAT / TAK BUAT WASIAT, adanya proses undang2 yg perlu waris2 lalui yg akan menjadikan 2 faktor besar ini akan wujud iaitu :

1) MASA
2) KOS

MASA… yg perlu waris2 peruntukan untuk naik turun tempat2 yg berkenaan dari mula untuk dapatkan dokumen2 harta simati, ulang alik ke institusi yg berkaitan harta simati untuk dapatkan penyata harta simati, mengumpul dokumen pengenalan waris, fotostat dokumen, pengesahan pesuruhjaya sumpah, ulang alik hantar dokumen jika tak lengkap di pejabat yg uruskan pusaka, hadir bicara pusaka, tunggu perintah pusaka dan ada yang kena ulang bicara (bagi kes harta yg masih tidak selesai), tidak termasuk lagi jika ada waris2 yg berbalah atau tidak bagi kerjasama, ini semua akan memakan masa yg terlalu panjang jika WARIS TIDAK CEKAP atau TERSALAH PERCATURAN (lantik pihak ke3 yg juga tidak cekap). Akhirnya waris give up kerana cuti rehat dah habis digunakan dan biarkan kes pusaka tidak selesai.

KOS… iaitu faktor yg paling besar tidak disedari oleh pemilik harta & waris. Ada yg beranggapan dah buat wasiat RM300 dah selesai sedangkan ada KOS YANG LEBIH BESAR sedang menanti semasa proses pusaka dibuat oleh waris. Nak kebumi jenazah pun ada kos inikan pula proses undang2 pusaka. Antara kos yg akan ditanggung oleh waris ialah fee profesional pihak ke-3 antara 2%-10% dari nilai harta pusaka, fotostat, minyak kete, tol, parking, toilet, makan2, telefon, carian rasmi geran, upah isi borang, pesuruhjaya sumpah, bayaran perintah pusaka & cukai. Persoalannya siapa yg akan tanggung semua kos ini ??? Akhirnya waris2 sekali lagi tarik ‘hand breake’ tangguhkan urusan pusaka. Tak selesai juga.

URUS PUSAKA SECARA KOMPREHENSIF & PERCUMA KEPADA WARIS.

Di Wasiyyah Shoppe Bhd kami ada perkhidmatan yg boleh dilanggan semasa hidup (WASITAH) & bila pelanggan meninggal dunia, semua urusan tuntutan harta pusaka dibuat oleh Wasiyyah Shoppe Bhd sepenuhnya. Yang paling best sekali ialah WARIS2 TIDAK PERLU BAYAR KOS PENGURUSAN PUSAKA yg dibuat oleh Wasiyyah Shoppe Bhd. Siap hantar perintah pusaka kat rumah lagi. Bleh tengok banyak video testimoni di FB Wasiyyah Shoppe Bhd.

Isu pusaka bukanlah ada wasiat atau takda wasiat tapi isunya ialah MASA & KOS. Adakah waris2 anda sudah bersedia dari segi MASA & KOS bila anda meninggal dunia nanti.

#RANCANGHARTACARABIJAKSANA
#CERITAPUSAKABIARTEPAT
#kadlegasi
#alwasitah
#khairatpusaka
#perkhidmatanyangeksklusifPERCUMAuntukwaris

Dapatkan khairat pusaka secara PERCUMA untuk waris anda sekarang!!!

TEMPAH GAZEBO MURAH DI SELANGOR 2019,2020

016-3968242 ZAHIR RAZALI @ WhatsApp, Telegram

Rasai Sentuhan Ajaib Dari Kami. Kerja-kerja berkaitan rumah iaitu membina

GAZEBO, PERGOLA, AWNING KAYU/BESI, FOUNTAIN, RUMAH KAYU, PAGAR KAYU/BESI, LOTENG ,LANTAI KAYU ,RUMPUT TIRUAN,DAN BANYAK LAGI.

PERCUMA – Khidmat Nasihat
PERCUMA- Sebut Harga (Quotation)
Bersedia untuk melawat tempat anda tanpa sebarang bayaran.
www.lamanidaman.com
016-3968242

Kek Viral

nak diet… Hehehe…
kalo ada kek depan mata baru bersinar2

kek sedap by mamasab
kek viral by mamasab
kek lubuk 1malaysia
kek birthday
kek hantaran

semua tu ada di depan mata anda… jommm dapatkan catalog mamasab blh klik link wasap ni ye…

wasap.my/60196916990/nkorder

AKADEMI DPEIN

katil set bujang

katil single set tilam gebu
“free pillow 1
percuma delivery
berminat hubungi
nizam 0182866744

Simkad Prepaid VVIP RM10

Org kata simkad kami berhantu. Betul ke. Cer cari di kedai mcm x ada. Tapi permintaan macam Pisang Panas.

Simkad kami tidak beri unlimited internet tetapi sim kami memberi ulimited income setiap bulan

Klik link whatsap dibawah x perlu save no utk join
Bit.ly/RahsiaModalRM10
Bit.ly/RahsiaModalRM10

#Pencetusincome4time
#ModalCiputIncomeRibut
#RM10
#SifuBads