Category Archives: Kenderaan

Promosi kereta Perodua

Jom tingkatkan penjagaan kereta

Jom tingkatkan penjagaan kereta…

Ebook yang berharga rm27 ini ditulis:

Tip 1: Bagaimana anda mahu kenali workshop yang bagus? Ada dinyatakan di dalam ebook ini

Tip 2: Fahami adakah kereta anda perlu selalu diservis? Jika perlu bila? Pada kilometer ke berapa? Anda juga wajib tahu bahawa kereta yang lambat dihantar servis, akan menyebabkan kerosakan yang lebih besar seperti kerosakan ruang enjin, kebocoran kuasa dan akhirnya perlu di overhaul untuk menyelamatkan enjin

Tip 3: Bagaimana sesuaikan keadaan pemanduan dengan servis kereta. Wajib tahu!

Tip 4: Alat ganti bagaimana yang anda perlu pilih?

Tip 5: Bilakah waktu dikira kereta sudah lambat diservis?

Tips-tips Penjagaan Enjin

Tips-tips Penjagaan Tayar

Tips-tips Penjagaan Luar

Bonus #1 : Panduan Cuci Kereta

Bonus #2 : Terbongkar! Kes Penipuan Bengkel

Sekiranya nak tahu lebih lanjut, boleh klik gambar berikut

ariffcs.com/jual/panduan/kereta
(Ini adalah laman tersebut)

Peluang Jana Pendapatan sebagai Agent spiral signature fill you save us

Saya TAHU anda semua nak BERJIMAT. Tapi dengan keadaan yang semuanya mahal begini, apa lagi yang kita boleh nak berjimat?

Kos makan minum naik.
Kos pengangkutan naik.
Kos perubatan naik.
Kos service naik.
Cas Insuren naik.
Inflasi naik ke tahap melampau (tahun ni 3.5%).
Hartanah dan sewa semakin mahal
Rata-rata peniaga mula nak cekik darah

– Jadi apa lagi yg kita boleh cut-kos?- Apa lagi yang boleh kita jimatkan

Saya tahu kita semua mempunyai masalah yang sama. Sebab atas dasar itu saya memperkenalkan satu lagi jalan PENJIMATAN
yang orang ramai masih tak nampak.

Ini dia saya perkenalkan
spiral fill you save us
cecair penjimat minyak

untuk pertanyaan hubungi 011-18782796 mohd ashaari.

Carian dari Google :

  • peniaga kenderaan mail

Kereta Sewa Murah

Kami, AFS STAR ENTERPRISE merupakan syarikat berdaftar dengan suruhanjaya syarikat malaysia (SSM) yang menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta untuk semua golongan masyarakat. Samada yang bekerja tetap, bekerja sendiri atau pelajar ipta/ipts digalakkan untuk mendapatkan perkhidmatan Kereta Sewa Di Shah Alam ini kerana harga yang ditawarkan oleh syarikat kami murah dan berpatutan.

Kami boleh dihubungi di 012-347 7780.

Kami akan memastikan semua Kereta Sewa kami dalam kondisi yang terbaik dan selesa bagi setiap pelanggan kami. Antara jenis Kereta Sewa yang disediakan oleh pihak kami adalah seperti berikut:
✅ Kereta Sewa Myvi
✅ Kereta Sewa Saga FLX 1.3
✅ MPV Sewa Alza
✅ MPV Sewa Wish

Jadual harga oleh pihak syarikat AFS STAR ENTERPRISE adalah seperti berikut:

Bil Jenis Kereta Harga/hari (RM)
1 Perodua MYVI 120.00
2 Proton SAGA 110.00
3 Perodua ALZA 180.00
4 Toyota WISH 350.00

Pejabat Kereta Sewa di Shah Alam beroperasi mengikut jadual yang tertera di bawah:

Urusan tempahan kereta
8.00pagi – 12.00malam

Urusan penghantaran kereta
9.00pagi – 11.00malam
(Tertakluk kepada terma & syarat)

Syarikat Kereta Sewa kami menawarkan kelebihan-kelebihan berikut:
1. Kereta yang bersih dan kemas.
2. Penyelenggaraan kereta dijaga dengan rapi
3. Anda mampu sewa kerana harga Kereta Sewa Shah Alam yang Murah.
4. Penghantaran Kereta Sewa percuma di Shah Alam Sekyen 13
5. Penghantaran dengan caj berpatutan selain dari kawasan di atas.

Dokumen yang perlu disediakan untuk mendapatkan Perkhidmatan Kereta Sewa Di Shah Alam ini boleh dirujuk di bawah:
Pelajar
1. Salinan ic
2. Salinan lesen
3. Salinan kad pelajar

Bekerja
1. Salinan ic
2. Salinan lesen
3. Salinan bil elektrik @ astro(terbaru)

Senang je kan? Apalagi, hubungi kami sekarang.

012-347 7780
AFS STAR ENTERPRISE

Carian dari Google :

  • cari kereta rediffmail com

Bengkel kereta import kota bharu

Pakar kereta continental Kota Bharu. Kami mempunyai mekanik terlatih dan berpengalaman dalam baik pulih kenderaan import Eropah dan Jepun. Milik penuh bumiputera,yang berpengalaman hampir 10 tahun dalam automotif, dengan kelengkapan alatan dan software diagnose terkini bagi memastikan masalah kereta anda dapat kami selesaikan, pada kos yang berpatutan. “Kepuasan anda, kebanggaan kami”

Waze / Google Maps : German autocare kota bharu

Sila Hubungi: www.wasap.my/0199191284

Carian dari Google :

  • cari kereta yahoo com

Kunci Kebal Untuk Selamatkan Kereta Anda Dicuri

Assalamualaikum. Dapatkan kunci kebal menyelamatkan kereta anda dari dicuri. Call atau wasap saya ditalian :-0135377565.tq

Rumah Amal Baitus Sakinah di Kota Warisan, Sepang

Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah

Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah, (PPM-016-10-17042014) adalah sebuah pertubuhan dan juga badan bukan kerajaan (NGO) yang diluluskan pendaftarannya pada 17 April 2014 yang bermatlamat menaungi dan membela kebajikan dan pendidikan kepada anak-anak yang terdiri daripada golongan anak yatim, fakir miskin dan golongan yang layak menerima zakat (asnaf zakat) berumur antara 7 – 18 tahun seramai 20 orang. Di bawah pertubuhan ini terdapatnya dua buah asrama Pusat Jagaan Baitus Sakinah Hidayah.

Asrama Pusat Jagaan Baitus Sakinah Hidayah adalah sebuah pusat jagaan berasrama. Di atas rasa keperihatinan untuk membela golongan asnaf disudut pendidikan dan kebajikan maka, pihak kami memulakan operasi dengan pendaftaran baharu pada bulan Oktober 2013 dengan menyewa 2 buah rumah teres 2 tingkat di Kota Warisan yang beralamat Kota Warisan, Sepang (lelaki) dan di Taman Bunga Raya (Perempuan).

Alamat :

No 111, Jalan Warisan Indah 8/6, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor.
goo.gl/maps/9S6aahu9JYU2
Tel : 018-3717948 (Ust Mohd Miqdam)

 

Untuk info lanjut, boleh layari laman web BARU kami di:

www.BaitusSakinah.org.my

www.BaitusSakinah.org.my

 

PELUANG MASYARAKAT

Baitus Sakinah Hidayah adalah satu program kemasyarakatan yang dianjurkan bertujuan membela anak-anak yang kurang bernasib baik dalam mesyuarat setempat melalui penglibatan seluruh ahli masyarakat yang prihatin.

Justeru kami mengajak dan mengalu-alukan sebarang bentuk sokongan mahupun sumbangan dalam apa jua bentuk demi menjayakan misi membela golongan ini. Anda adalah dipelawa untuk datang sendiri ke pusat kami bagi melihat dan menilai apakah bentuk sumbangan yang difikirkan perlu.

 

Sebarang sumbangan bolehlah disalurkan melalui:

Baitus Sakinah Hidayah Services
5622 6352 6386

 

Mudah-mudahan segala sumbangan Tuan/puan akan mendapat nilaian di sisi Allah sebagai amal jariah dan penebusan dosa – insyaallah

 

“ Apabila mati seorang anak Adam maka terputuslah segala amalnnya kecuali 3 perkara :

  • Sedekah jariah
  • Ilmu yang manfaat
  • Doa anak yang soleh ”

–Maksud Hadis–

Hubungi Penjaga Rumah Amal Baitus Sakinah
Tel : 018-3717948 (Ust Mohd Miqdam)

Carian dari Google :

  • cari income tambah yahoo fr
  • pertubuhan baitus sakinah hidayah

The Power Enjin Anatech

FD2R MASUK MENGADAP”

Kalau korang x yakin lagi dengan ANATECH INTERNATIONAL mmg rugi.TYPE R yg dah cun mesti lagi cun tau..

Meh sini CIKGU nak bg tau,sekarang CAPAI terus phon tu masuk kat APP WHATSAPP je www.wassap.my/+60145158090/THE_POWER_ANATECH_TERENGGANU/
.TULIS kat situ SAYA NAK seperti FD2r..

Jangan duk lengah2 lagi na…
———————————————

Kegunaan ANATECH INTERNATIONAL :

– Boleh menanggalkan segala kotoran pada ; besi, aloy, titanium, aluminium, under carriage, mozek, fabrik, dll.

Kelebihan :

– tidak ‘gigit’ tangan
– tidak mengembangkan getah
– tidak melunturkan cat

Cara Penggunaan :

-JANGAN APPLY AIR TERLEBIH DAHULU!!
– Goncang dulu sebelum guna
– Semburkan Anatech International & biarkan selama 4-5 minit kmudian sembur air mggunakan waterjet / air laju..

Tempah Web Dropship

Salam Sejahtera,

Kami sedia menerima tempahan membina laman web; untuk perniagaan dan apa jua keperluan anda untuk dipromosikan di internet @ secara online.

Kami di JaguhInternet terlibat lebih 20 tahun dalam industri MLM dan telah berpengalaman membina system MLM sejak 2005. Kini anda juga mampu membina perniagaan MLM anda dari rumah. Dapatkan system MLM mengikut kehendak dan kemampuan anda

Anda ada produk nak di jual secara DROPSHIP?

Kami boleh bantu anda

Contoh web dropship:

Kini boleh bantu anda untuk TINGKATKAN Jualan Produk anda

berminat? sila whatsapp saya segera : 019-6336111

Loan kereta rumah

Sekiranya anda ingin membeli kereta tapi tak lulus wassup saya ada RM3300 tanpa cagaran tanpa dokumen tanpa byran bulanan sila wassup saya anda akan dpt kerete impian anda kereta baru.