Category Archives: Kebajikan

PROGRAM AQIQAH TANAH SUCI

Program Aqiqah Tanah Suci

Insuran rm80 setahun!!!

Malang tidak berbau, sudahkah anda bersedia dgn menyediakan polisi Insurans kemalangan peribadi?

Sayangi diri sendiri utk keselesaan dlm pemanduan. Pastikan diri kita dan keluarga dilindungi oleh

Pendapatan seisi keluarga

Sila lawat laman dibawah ini :
IklanNiaga2u.com/latifkhalid
Untuk menjana pendapat keluarga.

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK???

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK???

JANGAN LEKA MENGUMPUL HARTA SAHAJA !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…
Kenapa Card Credit Best?Ini bukan credit card biasa !

Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!
(PERLINDUNGAN MENYELURUH LIFE, MEDICAL, CRITICAL ILNESS & PERSONAL ACCIDENT)

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua).. X PERLU USIK SIMPANAN ANDA SELEPAS BEKERJA BERPULUH TAHUN. X PERLU JUAL HARTA BENDA ANDA.
Semuanya biarkan syarikat insurans yang tanggung..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.

=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM66.70/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM148/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM275/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM271/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM351/month

Jangan bertangguh, kerana kita tak akan tahu bila musibah akan menimpa diri kita.. Kalau sudah sakit baru nak cari pertolongan, maaflah sebab dah agak terlambat..

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik..

DR. UQBAH IQBAL
Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
0196916990 ( UQBAH )
Follow My Page:
www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah/

“Its a beautiful day, don’t let it get away”

#aiapublictakaful
#yourlifeyourchoice
#sediakanpayungsebelumhujan
#sharingiscaring

Hadiah Wang Untuk Yang Disayangi

Faraid adalah tunjang utama dalam pengurusan harta pusaka. Soalnya hari ini, pengurusan pusaka memakan masa yang panjang dan memerlukan kos-kos tersendiri (contoh: kos guaman). Hibah bersyarat dalam sijil takaful, adalah ‘quick access cash’ untuk menampung perbelanjaan harian sebelum harta pusaka lain selamat di bahagi-bahagikan.
Info lanjut: www.wasap.my/60139845847

Khasiat Minyak Dhob Asli Mekah untuk Lelaki – 18SX

MINYAK DHAB ASLI

Dhab atau dhob ialah sejenis haiwan yang hidup di padang pasir. Nama Inggerisnya Spiyndtaile Lizard manakala nama sains nya pula ialah Uromastyx Aegyptiu Microlepis. Dhab merupakan haiwan berdarah sejuk yang tergolong dari kategori sejenis reptilia yang bertelur, kepalanya seperti kepala penyu, kulitnya bersisik tebal. Di atas badan dan ekornya dan dhab juga banyak terdapat di negara timur tengah seperti Arab saudi,Mesir dan Jordan.

 

KHASIAT MINYAK DHAB UNTUK LELAKI:

  • Menguatkan Dan Memulihkan Tenaga Batin Lelaki;
  • Mendatangkan Selera Seks Lelaki;
  • Membesar Dan Menegangkan Zakar;
  • Memperbaiki Peredaran Darah Pada Zakar;
  • Menguatkan Regangan Zakar;
  • Memaksimumkan Ereksi Zakar;
  • Menghalang Urat Zakar Dimasuki Angin;

Untuk Lelaki Lemah Tenaga Batin, Urut Dari Pangkal Hingga Kepala Zakar Selama 10 Ke 15 Minit Dan Dibiarkan Ia Kering Sendiri Supaya Meresap Masuk Ke Dalam Zakar. Perlu Diamalakan Setiap Hari Insyaallah Zakar Akan Dapat Besar, Panjang Dan Kuat Selamanya;

Sebaiknya gunakan minyak dhab ini tanpa berjimat di peringkat awal untuk kesan yang maksima pada zakar anda.

Cadangan 5 ke 10 titis setiap kali sapuan dan urutan. Lakukan setiap hari. Jika boleh, amalkan 2 kali sehari. Anda akan teruja dengan kesannya.

Klik gambar utk besarkan

 

Stok terhad : ada 10 botol jer
Harga : RM100 termasuk kos poslaju
Wasap Paklong sekarang utk harga Diskaun
www.wasap.my/6013-7737593/IN2U-minyak-dhob-rm100

Carian dari Google :

  • Minyak dan gas mail
  • Tambahan minyak mail
  • agen minyak dhab mekkah terengganu
  • khasiat minyak dap
  • minyak dhob

Gambir Gold Spray direka khas untuk lelaki TAHAN Lama.

gambir-gold-spray-tahan-lama

Gambir Gold Spray adalah produk yang dicipta khusus untuk membantu mengatasi masaalah ejakulasi pramatang ( Pancut Awal ).

Gambir Gold Spray diperbuat 100% daripada ramuan herba dan selamat digunakan tanpa memberi sebarang kesan sampingan.

kesan-gambir-gold-spray-tahan-lama

ISI KANDUNGAN

  • Ekstrak Gambir (Uricaria Gambir Roxb)
  • Water Propylene Glycol BUATAN Malaysia

KANDUNGAN

  • 10ML

ATURCARA PENGGUNAAN

  • Spray 4 ke 5 kali ke arah kepala zakar dan bawah batang zakar (Urat Pari) kemudian sapu dan ratakan di kawasan berkenaan.
  • Tunggu sehingga 30 minit dan bilas dengan air bersih sebelum melakukan hubungan seks. Kesan penggunaan produk ini adalah dari 1 ke 2 jam.
  • Sila cuci dan bersihkan zakar anda apabila selesai melakukan seks.

gambir-gold-fungsi-spray-tahan-lama

AMARAN

  • Sila jauhkan daripada kanak-kanak
  • Simpan produk ini pada suhu bilik dan elakkan pada sinaran matahari.
  • Jangan guna produk ini jika terdapat luka atau gatal-gatal pada kawasan zakar.
  • Sila berjumpa dengan doktor jika terdapat alahan selepas menggunakan produk ini.

HARGA : RM130.00 RM100.00
termasuk kos poslaju ke Sem Malaysia
+RM 10 untuk Sabah & Srwk
Whatsapp Paklong +6011-62323010
button_click-2-whatsapp

Cara Guna Gambir Gold

ATURCARA PENGGUNAAN

Spray Gambir GOLD 4 ke 5 kali ke arah kepala zakar dan bawah batang zakar (Urat Pari) kemudian sapu dan ratakan di kawasan berkenaan.

Tunggu sehingga 30 minit dan bilas dengan air bersih sebelum melakukan hubungan seks. Kesan penggunaan produk ini adalah dari 1 ke 2 jam.

Sila cuci dan bersihkan zakar anda apabila selesai melakukan seks

cara-guna-gambir-gold-tahan-lama

HARGA Gambir Gold : RM100.00
(klik: 011-62323010)
termasuk kos poslaju ke Sem Malaysia
+RM 10.00 untuk Sabah & Srwk
button_click-2-whatsapp

Myrezki.com jana pendapatan secara pasif

Promosi Jualan Amal Biskut Raya untuk menampung keperluan Baitul Barokah

Salam Ramadhan untuk semua pelawat web kami.

Di Baitul Barokah, anak-anak dididik dengan ilmu agama, agar kenal dan cintakan Allah, juga kenal dan rindu kepada Rasulullah SAW. Disamping itu, mereka juga didedahkan kepada pelbagai aktiviti Kemahiran Hidup (Vokasional). Antara aktiviti mereka, seperti memasak, menjahit, berkebun, menternak haiwan ayam, kambing dan arnab. Bagi anak-anak perempuan, kesempatan Ramadhan ini dimanafaatkan dengan aktiviti membuat pelbagai biskut dan kuih raya.

Dengan keberkatan Rasulullah dan para kekasih Allah, sejak beberapa tahun kebelakangan ini, sambutan dari penyumbang kepada Jualan Amal Biskut Raya Baitul Barokah sangat memberangsangkan. Malah pernah stok sampai tidak mencukupi. Terima kasih ya Allah dan juga para penyumbang yang membeli borong Biskut Raya Baitul Barokah.

Sebarang Pertanyaan / Tempahan :
Pn Norhafizah
+6014-7313750 

Pastikan Beli yang ORIGINAL 😅

HIBAH sebagai harta pertama kpd pewaris

Assalamualaikum……..

Tahukah anda?

Sampai sekarang RM66.6 bi