Apa Itu BS2MS?

Apa Itu BS2MS?

BS2MS adalah satu pakej template blogspot untuk menukar template asal blogspot anda ke template yang lebih menarik. Yang bestnya.. Anda boleh menggunakan kesemua template yang saya sediakan di dalam pakej BS2MS ini!

Dengan menggunakan template BS2MS V2.0 ini, kini/KINI anda boleh membina dan memiliki landing page sendiri sama ada squeeze page ataupun minisite jualan dengan hanya 4 langkah mudah sahaja! Bukan itu sahaja.. Anda juga boleh ‘customized’ header yang diberi untuk memenuhi tema minisite anda.

Bagaimana BS2MS Boleh Membantu Anda?
Membina Minisite dengan mudah
Susah nak buat Minisite? BS2MS V2.0 boleh membantu anda menghasilkan Minisite jualan tanpa perlu mengupah orang lain. Kos untuk siapkan sebuah Minisite pun dekat RM350++. Dengan BS2MS ini, anda boleh siapkan Minisite berserta detail produk kepada pelanggan!
Squeeze page siap dalam masa 5 minit
Mahu kumpul database subscriber? Pakej BS2MS membantu anda membina squeeze page dengan cepat dalam masa beberapa minit sahaja. Bukan tu je.. Terus boleh guna untuk kumpul database subscriber. Tak perlu nak guna Composer untuk buat Squeeze page lagi!

Design Blog yang cantik

Blog nampak suram dan tidak menarik? Guna template BS2MS yang telah disediakan oleh saya untuk mendapatkan design blog yang lebih menarik. Malah.. Pelawat nampak blog anda seperti sebuah blog yang diuruskan oleh seorang PRO!

Siapa Yang Sesuai Untuk Mendapatkan Pakej BS2MS 2.0 Ini?
Jika anda sedang menjalankan bisnes online sekarang ini, saya galakkan anda untuk mendapatkan panduan BS2MS 2.0 ini:
Newbie yang tengah belajar membuat Minisite untuk jualan produknya.
Peniaga online yang memerlukan sebuah Minisite dengan kos di bawah RM150.
Para ejen Affiliate yang sedang giat mempromosikan produk Affiliate dan mahu mengumpul mailing-list.
Orang yang mahu belajar bisnes online tetapi tidak mahir dengan sebarang teknikal untuk membina sebuah laman web menjual.
Blogger yang mahu menjadikan blognya nampak cantik dan pro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.