😱 AWAS.. Untuk LELAKI yg dah KAHWIN jer... klik sini

RESEPI PRODUK BAKERI TERLARIS!

Hi TUAN / PUAN

Jika TUAN / PUAN pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya!
Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan?

Buat bisnes orang kata…!
Bisnes bakeri… atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti!

Bisnes buat kuih ni agak mudah dilakukan.. boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah!

Modal untuk beli bahan-bahan pun tak besar sangat! Lebih kurang dalam RM20-30 je untuk hasilkan sebuah kek atau sebarang kuih.

Nak jual pun tak susah sangat… buat kuih tu cantik-cantik.. ambil gambar.. upload kat facebook atau instagram!
Kalau gambar kuih tu cantik dan nampak sedap.. mesti berduyun-duyunlah orang akan PM nak order!

Macam mana? Rasa-rasanya…TUAN / PUAN berminat nak buat bisnes bakeri ni?

Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik link dibawah!

Info Pengiklan

  • NAME: EMMAAMAN
  • NoTel:  01115157319
  • WEBSITE: https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=9493_60_5_12
  • COUNTRY: Selangor
  • CATEGORY: Perniagaan
  • KEYWORD : 

  • Bayar jer Berapa nak Bayar 😱😱😱


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Iklan Terbaru