😱 AWAS.. Untuk LELAKI yg dah KAHWIN jer... klik sini

PROGRAM MYREZKI RM20 MEMBUAHKAN PENDAPATAN LEBIH RM10000

Sistem Myrezki merupakan sistem auto downline yang menekankan konsep kerjasama antara ahli-ahli dengan membayar yuran sebanyak RM20 sekali penyertaan..no pendaftaran syarikat 002534185-V (Fs Telecommunicion)..

Carian dari Google :

  • myrezeki
  • MY REZEKI
  • myrezeki com
  • myrezki com
  • myrezki login
  • myrezeki com login
  • my rezki
  • my rezeki login
  • myrezki com login
  • myrezeki login
  • my rezeki com
  • myrezki com tipu
  • my rezki penipu
  • Www myrezeki com
  • my rezeki tipu
  • myrezeki tipu
  • login myrezki
  • www myrezki com
  • myre
  • apa itu myrezeki
  • myrezki log in
  • daftar myrezki
  • myrezeki com/jutawan 09
  • myrezki2u com
  • program myrezki
  • myrezki2u login
  • www my rezeki
  • myrezki member
  • myrezki2u tipu
  • myrezki member login
  • syarikat myrezki
  • Myrezki2u
  • my rezeki 2u
  • myrezky 2u com
  • www myrezki2u com
  • myrzeki
  • myrezki rm20
  • myrezki betul ke
  • www myrezeki
  • produk myrezki
  • iklan myrezki
  • my rezeki 2u com
  • myrezki 2u
  • erezeki tipu
  • www rezeki com my
  • my rezki login
  • myrezki testimoni
  • myrezeki com/login
  • apa itu my rezeki
  • apa tu myrzeki
  • my rezeki com login
  • my rezeki my
  • www myrezeki2u
  • myrezeki com/ jutawan 09
  • log in myrzeki
  • myrezeki2u com
  • cara meniaga myrezeki
  • perniagaan myrezeki
  • myrezki/ member/ login
  • myrezky 2u global
  • myrezki tiada penipuan
  • my rez
  • Myrzeki com
  • kebaikan myrezki
  • kelebihan myrezki
  • keburukan myrezki
  • NO PENDAFTARAN SYARIKAT 002534185-V
  • pengasas myrezki
  • info myrezeki
  • www /myrezeki
  • myrezeki com my
  • apa itu my rezeki com
  • myrezki com/member
  • myrezki login page
  • myreze
  • myrez
  • adakah myrezki menipu
  • myr rezeki resources tipu
  • myrezki com my
  • my rezki menjana pendapatan
  • www myrezki com login
  • testimoni myrezeki jutawan
  • myrezki 2u com
  • myrezeki log in
  • my rezeki com my
  • myrezki com page
  • myrezeki resource
  • my rezeki log in
  • myrezeki daftar
  • my rezki com login
  • my rezki com my
  • myrezki/
  • myrezki my
  • myrejki com
  • my rezeki resource
  • myrezki login com
  • my rezeki no syarikat 002534185-V
  • myrezeki com penipu
  • myrezki kebaikan
  • myrezki banner

Info Pengiklan

  • NAME: SYED AHMAD FAUZEE SYEF
  • NoTel:  0174726414/0179437414
  • WEBSITE: http://myrezki.com/aljufrethesecret
  • COUNTRY: Pulau Pinang
  • CATEGORY: Multimedia
  • KEYWORD : 

  • Bayar jer Berapa nak Bayar 😱😱😱


    72 Responses to PROGRAM MYREZKI RM20 MEMBUAHKAN PENDAPATAN LEBIH RM10000

    1. Marinih says:

      Hai admin sory,mau tanya ya macam mana ne kalau pasword lupa dan email sala bagi..bagaimana untk mendapatkan pasword,da tanya upline tapi semuanya x tau..

    2. Pokjo says:

      Lupa paswood

    3. Florence says:

      Status sy dan 5 downline masih x ada pengaktifan

    4. Milus Alu says:

      Hai admin…bole jelaskan apa beza Myrezki dgn Erezki?

    5. Qisya Nur says:

      Sebenarnya RM 20.00 atau RM 30.00..
      Sebab yg Saya masuk RM 30.00..downline Saya lebj dri 20 rgt semuanya byr 30.00..tlng bg penjelasan

    6. ramuan says:

      kalau lupa pasword masuk page myrezki.com
      klik kat bahagian log in forgot pasword..
      Nanti sistem hantar kat email yang awk daftar tempohari..
      tp program ni leceh sebab pengasas dia tak berani tunjuk diri..
      website myrezki .com milik saudara 6019-4679077
      email :
      ijusuh@gmail.com
      penipu sebab menjajnjikan level tp smpai skrg org yng join x masuk level lagi..
      skim penipu barang x laku…haha

      • Suraya says:

        Ye la…sya pon same kne dgn org email n

        • awalludin says:

          Sy pnye no dah dislh gna kat page ni.. Hrp smua dpt maafkn sy dan sy akn buat report ke kpdnkk

      • Rakyat malaysia says:

        Saya pun register atas nama email seperti saudara tunjuk kat atas.sekarang link yang di berikan dah tak boleh buka.dari bulan jun sampai september tak masuk apa2 bonus.seolah2 program ini satu penipuan kepada masyarakat.

    7. Dave says:

      Kalo basic income utk 1 org, 3167 org perlu utk complete kn tu. Means 19 ribu org hnya mampu settle basic income utk 6 org. Katakanlh skrg myrezki ada 190 ribu org, 60 org ja dia buli byr basic income. Mna mo dpt duit utk byr yg selebihnya kn. Rm6 ja dipotong dr rm30 yg kt byr tu kn.

    8. Zain says:

      myrezeki.com/ayauzain5981

      Sila clik link tersebut untuk saya daftarkan atau hubungi saya di talian 0143215829 whatsapp pun boleh.tq

    9. Rajalingam K Darman says:

      Which bank to in and acc#.How do I send resit.

    10. sarina stephen says:

      Klau tak ada akaun sndri boleh kah pakai akaun lain?

    11. eryfarouk says:

      Tipu ker tak ni?, dah join sebulan takde pun income dan downline, bukti pembayaran -https://scontent.fkul8-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20229237_914804478657341_349546034537821006_n.jpg?oh=9d1ee92dcc4a935ebd11cd3aff6280a0&oe=59F322FB

    12. mohamad rizay bin abdul rauf says:

      Myrezki!!!!!!!! Tolong terang kan .sy dah join 2 bln masih dowline sya tiade.bagaimane …tidak perlu cari org tiade dpt income ….sy tak faham la mcm mane nak buat.Kunjungi saya masih 83..buka je masih 83..problm ke

    13. Hantu raya melaka says:

      Bodoh my rezki

    14. Faizalrul says:

      Daftarlah Sekarang
      myrezki.com/Faizalrul

    15. ramli ali says:

      macanmana yg saya tak aktif lgi

    16. aida binti miksur says:

      kenapa saya masih belum boleh login..saya sudah ikut macam yang saya daftar

    17. Afyra Eda says:

      Saya pun sama tak dapt login…

    18. ida says:

      Akaun saya pun belum aktif, dah daftar, username IDAANAKJALANIE

    19. Hainyamy says:

      Assalamualaikum
      Myrezki Ada masalah lgi ke?
      Daftar xbole duit dh Masok tapi xbluetick n aktif lgi.
      Sya nak duit balik lah.masok duit senang tros banking ke admin.hrp2 sya nk duit sya blk pun senang.

    20. Problem daftar n resit dh htr d9 xaktif .sya dh tunggu lme ..sya banking duit senang.hrp sya nk duit blk pun senang.

    21. Trkena says:

      Skrg ni dh mkin trbongkar.rupanya myrezki ni menipu org apabila capai target…skrg ni mreka spt bk melarikan diri…tak ada sapa pun yg bleh bg jminan bhwa myrezki ni benar

    22. Stanz says:

      Apa sal pla xdpt buka da web myrzeki nie ??

    23. Dora says:

      Saya send resit bank 16hb 0g0s utk 2 org..tp sampai skrg x aktif2 lagi..Admin pun langsung x baca watsapp…x ada bluetick…
      Apa masalah myrezeki no sebenarnya…

    24. bulat says:

      laman web myrezki da xleh nk bka lgsg… pe citer ni??

    25. jai@ezza says:

      Hai admin. Cm mna ni. Nk bka web x me. Nk login xblh. Nk dftrkan ahli bru ni. Duit Da bank in. Apa mslh ni

    26. jai@ezza says:

      Apa mslh xblh bka web n link ne

    27. john says:

      Mohon pencerahan adakah myrekzi ni betul ke x? sebab ebelum bank in cepat je reply.. tp lepas bank in lngsung dh xbalas msj. nak tahu juga andai sesiapa yg dah lama join bnda ni dan dh pernah dapat sperti yg dijanjikan bolh lh bgtau. untuk penjelasan supaya tiada penipuan disini.

    28. Tak sangka says:

      Hai tuan2 n puan2…sy difaham kan dari org yg hmpir dgn sykt myrezki bhwa kmungkinan ada sindiket penipuan…kita yg join ni dsbbkan prcaya dgn syrikt trsbut…sy msih dlm prbincangan dgn kwn/lawyer..mreka masih mncari bukti dan klu smuanya kukuh mngkin syrikat dan pemilik yg berdaftr boleh dikemukakan di pihk keadilan..sy sendiri pun sah trkena n kena tnggung maki makian dr downline2 sy..phak lawyer masih mncari titik keslahan syrikat my rezki agar sepadan dgn ksalahan dr sudut undang2 strusnya diambil tindakan…ahli stkat sekrg brjumlah 200.000 ahli x 30.00 = 6 juta.dr 6 juta kmungkinan dibayar separuh dari 6juta untuk ahli2 yg trawal..anggaran baki skurang kurangnya rm3 juta lg yg ada pd mreka…shingga hari ini kita x tahu samada myrezki ni tipu atau tidak..biarlah undang2 yg mnentukan seandainya ddapati salah atau x..bukan sy yg buat siasatan tp org lain…kerana untuk mncari jwpn kpd ahli2 yg mnunggu shingga ke saat ini.kasihan pd mreka yg susah mndpt wang ringit..ada diantara downline sy mak cik2 yg sakit,mrka blum tahu lg ni…klu mreka tahu apa la prasaan mreka sbb mkcik ni org susah..ini bkan fitnah,siastan ini berlaku disebabkan keluhan dan rintihan dr ahli2 yg trlalu rmai lg yg blum dpt pulangan..

    29. Senduk Buruk says:

      Tipu X abis2
      Yg kena tipu terus kena Tipu
      Akhirnya Tipah TerTipu Bang, Tipah TerTipu… Mcm KongsiMakan jgk… 99% Melayu yg Kena Tipu sb Melayu ni jenis nak Kaya cepat.
      Hahaha teruskan menipu & Tertipu yea Bang…

    30. Nanie says:

      Hmmmm hnya mampu berserah…untung sabut timbul..untung batu tenggelam…klu dh trtulis dpt 19k tu..ahaaak rzeki..xdpat apa boleh buat..dh nasib nk mncuba sngat.

    31. ainisedi says:

      saya dah daftar dan dah buat pembayaran pendaftaran, sampai sekarang belum dapat link untuk buat promosi, dah email , dah wassap, tapi tak reply. Sekarang ni dah tukar nama pulak myrezki2u.com. Introducer pun tak layan bila saya tanya.

    32. MOHD FADZLI says:

      27/09/2017 11.30am

      *INFO TERKINI*

      Assalamualaikum dan salam sejahtera.

      Perhatian kepada ahli, pihak syarikat sedang mengesan dan menyekat ahli yang menaja menggunakan resit yang sama. Pihak kami juga sedang menyekat mereka yang membuka lebih dari satu akaun.

      Untuk pengetahuan anda, upline yang menaja ahli menggunakan resit yang sama juga akan disekat.

      Setakat ini, 240 username sudah dikesan menggunakan resit yang sama untuk mengaktifkan akaun.

      *Perhatian untuk penaja,* sila pastikan downline anda menggunakan resit yang sah untuk mengaktifkan akaun mereka.

      Harap maklum.

    33. MOHD FADZLI says:

      SOALAN:
      Pertanyaan Dari Seorang Ahli MyRezki…Dah 3 bulan Joint, Akaun Masih Kekal

      JAWAPAN:
      Semua ahli masih disusun semula untuk diupkan level.selpas perpindahan WEB baru. Lgi pn skrang kita dh x guna lg 1buln 1 level
      Knaikn level ikut pndftrn dn keaktifn ahli.
      Bgamana pn …ahli tetap dpt rm19k…cuma cepat atau lmbt
      Syrikat akan usahakn dlm tempoh yg ditetapkn..

    34. donnie92 says:

      kenapa saya pun belu masuk lagi ini sudah 2 bulan tak ada pun

    35. Noor Khalidah Binti M.Tahir says:

      kalau x guna 1buln 1 level guna apa? Level saya belum diupkan selepas 4bln saperti yang di janjikan.

    36. Khairunnizam bin abdullah says:

      sangat bagus dn berkesan
      Alahamdulilah

    37. Karma says:

      Aku dah join lebih 7bulan.. tapi ape kau Kasi? And ape aku dapat? Kalau kau nk duit kau Kasi tahu ! Tak payah tipu org.. org mcm myrezki nie lebih busuk dari sampah ! Include org2 yg mempromosikan myrezki jadi anjing myrezki ! PENGEMIS ..

    38. hi sya ahli myrezki….hari tu update sistem baru myrezki…sya ada website sendiri tpi sya buka balik account sya x dpt cm mna tu mohon bantuan

    39. Emma Mohd says:

      Dh 2 bulan join masih x gerak2 rm5 kat wallet… Ermmm kata x yah menaja….

    40. Yusri wan husain says:

      Lau tak ada ahli msk mcm mana. Syrkt byr jg ke. Ambil duit dri mana

    41. Zamady75 says:

      Camne nk buka e wallet nk tgok akaun tq

    42. aziz bin ahmad says:

      saya pon terkena juga dgn janji kata tiap bulan naik level sampai level ke6 dapat jumlah 19k tapi level xbergerak pun

    43. masshaa says:

      tipu myrezeki ini. jangan percaya kawan 2. di dunia ini orang cuba ambil je dari orang lain …x de orang nak bagi kat orang ape yang ade…

    44. Ady75 says:

      Sya dah join pd 6/6/17 smpai sekarang 20/11/17 check masih ada komisen rm5 je x gerak2.betul ke my rezki ni…?

    45. Noraini says:

      Salam..dh join dkt 6 bln..lavel msih x de lg…mcm mna ni

    46. mat rock says:

      penipu jak ni…hasil blum masuk2.lpas tu page pn x dpt buka sdah.

    47. hafiz zainizam b jusoh says:

      Sy masuk myrezki dari bln 6 ,,tak ada apa pun yg sy dpt mohon pencerahan 0133750525 wasap sy,,

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Iklan Terbaru