😱 AWAS.. Untuk LELAKI yg dah KAHWIN jer... klik sini

PENGGUNA APLIKASI TELEGRAM ALERT!!!!!!!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Siapa tahu apa tu BITCOIN MINING ?
kalau tak tahu boleh google.

kalau tahu Bitcoin Mining sekarang boleh dibuat melalui TELEGRAM ..
Kita ‘Hire’ robot dan biarkan mereka buat kerja ..
dapat energy boleh hire lebih banyak robot atau tukar ke BitCoin ..
 = Rm 10k = 2000Usd

1st Step
Kena ada Telegram yang belum ada download dulu

2nd Step
Join Telegram ni
⬇⬇⬇
goo.gl/DNXMSE

Step 1.
Hire robot. Robot warna hijau. Hire 3 robot hijau. Means ko kena tekan 3x hire button. ( 300 diamond habiskan semua. 100×3 = 3 green robot)

2.
Relax je robot tu akan mining energy utk conver jadi diamond.

3.
How to claim energy. Menu-hangar-lps tu collect energy. (100 energy = 1 diamond)

4.
Sell diamond. Menu – shop – sell energy
Price: 100 energy = 1 diamond

5.
Collect reward diamond 24 hours/once
Caranya: menu – reward – collect
( reward ni ko dah boleh collect once ko dah beli robot tadi. Terusa claim for first time)

6.
Last sekali utk jual diamond.
Install apps “LUNO” dkt sini ko guna utk convert diamond tadi jadi bit coin. Bit coin convert jadi cash.

7.
Sell diamond. Install apps “LUNO” register    Account dlm ni. (Utk jual diamond tadi)

100 energy = 1diamond
1diamond = 1 satoshi bersamaan 0.000001btc

payment boleh dikeluarkan sekurang2nya 1000diamond drpd akaun kedua

DONE .. BUAT BALIK SAMPAI BNYK DIAMOND

Carian dari Google :

  • kerja main wasap
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...

Info Pengiklan

  • NAME: Rezeki..
  • NoTel:  0192176397
  • WEBSITE: https://goo.gl/DNXMSE
  • COUNTRY: Selangor
  • CATEGORY: Pekerjaan
  • KEYWORD : 

  • Bayar jer Berapa nak Bayar 😱😱😱


    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Iklan Terbaru