😱 AWAS.. Untuk LELAKI yg dah KAHWIN jer... klik sini

MEDICAL CARD TERBAIK 2018 !!! DISKAUN JUN !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…

Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !

Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !
PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

Anggaran Kos Pernyakit Kritikal di Malaysia:

1) Kanser: RM 100,000
2) By pass jantung: RM 100,000
3) Strok: RM 50,000
4) Barah: RM 200,000
5) Buah pinggang: RM 100,000
6) Pembedahan otak: RM 40,000
7) Haemodialysis: RM 2,000 sebulan

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga RM 1.5 JUTA setahun
✓ Pampasan Kematian & TPD pd Pemegang Polisi dari RM 10,000 – RM 4 JUTA
✓ Pampasan Penyakit Kritikal dari RM 10,000 – RM 5 JUTA
✓ Pampasan Kemalangan sehingga RM 500,000
✓ Perlindungan Semasa Haji & Umrah sehingga RM 1 JUTA
✓ Perlindungan tambahan 1% had tahunan secara percuma setiap tahun
✓Tak perlu bayar pun bila sakit kritikal. Polisi FREE.
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 6000
✓Worldwide International Coverage.
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Swasta. Sehari adalah RM 50-RM 400
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Premier Financial Advisor

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

Info Pengiklan

  • NAME: Dr. Uqbah Iqbal
  • NoTel:  0196916990
  • WEBSITE: https://www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah/
  • COUNTRY: Selangor
  • CATEGORY: Kesihatan
  • KEYWORD : , , , ,

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


    Iklan Terbaru