😱 AWAS.. Untuk LELAKI yg dah KAHWIN jer... klik sini

MEDICAL CARD PALING BERBALOI 2018 – DISKAUN MAC !!!

Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita?

Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je…
Ini satu-satunya MEDICAL CARD yang menang Award “The Most Outstanding Takaful Product” 4 Tahun Berturut-turut !!!

Card ni mmg boleh swipe, tapi, dekat hospital lah untuk bayar bil, tak perlu melalui proses manual isi borang yg leceh and kene tunggu berjam-jam !

Ada card ni, kita boleh SWIPE & GO !
Siap ada priority lane, dilayan seperti VIP !

PALING PENTING.. Anda tak perlu keluar duit anda beribu-ribu ringgit bila anda sakit kemudian hari (terutamanya bila anda dah tua)..

Semuanya Biarkan Syarikat Insurans Yang Tanggung !!!

===================================
AIA PUBLIC TAKAFUL – FAMILY MEDICAL CARD
===================================
✓ VIP Medical Card – Istimewa. 1 Polisi untuk seluruh keluarga. Setiap ahli mempunyai Limit Tahunan Masing-Masing
✓ Perlindungan sehingga 1.5JUTA setahun
✓ Tiada ko takaful – Full Coverage
✓ Tiada had limit seumur hidup
✓ Tiada perkongsian – Perlindungan tahunan tidak berkongsi
✓ ‘JUST SWIPE’ – tidak perlu beratur untuk kemasukan wad
✓ Customer service 24 jam (call centre)
✓ Lebih 90 panel hospital swasta seluruh Malaysia
✓ Guaranty renewal
✓ Perlindungan sehingga 100 tahun
✓ Aplikasi ‘aia locator’ di telefon bimbit.
✓ Pelepasan Cukai sehingga RM 3000
✓Worldwide International Coverage
✓ Elaun Tunai Harian di Hospital Kerajaan. Sehari adalah RM 100
✓ Elaun Harian Penjaga sehari RM 90 hingga RM 130 untuk makan minum, penginapan untuk penjaga semasa menemani anda di dalam wad.

=================================
PAKEJ FAMILY MEDICAL CARD SAVINGS
=================================
[ ✓ ] Premium Serendah RM374 Sebulan untuk satu family
[ ✓ ] Pakej FULL Cover satu Family Medical Card
[ ✓ ] Pakej ini turut memberi Pampasan Hibah Kematian
[ ✓ ] Pakej juga bole di “Tailormade” mengikut keperluan.
.
=================================
PELAN FLEKSIBEL ( PERSONAL / KELUARGA)
=================================
► Pakej Individu – serendah RM150/month
► Pakej Suami & Isteri – serendah RM203/month
► Pakej Bapa & 4 org anak – serendah RM297/month
► Pakej Ibu & 4 org anak – serendah RM299/month
► Pakej Keluarga & 4 org anak – serendah RM374/month

Like, Comment, atau Share post ni kepada kenalan anda yang masih mencari-cari pelan yang terbaik !!!

DR. UQBAH IQBAL
AIA Premier Life Planner

Untuk maklumat lebih lanjut, boleh terus wasap/hubungi saya
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )
0196916990 ( DR. UQBAH )

Blh Like & Follow My Page ya 😀
www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah

Info Pengiklan

  • NAME: Uqbah
  • NoTel:  0196916990
  • WEBSITE: https://www.facebook.com/AIAPublicTakafulUqbah
  • COUNTRY: Selangor
  • CATEGORY: Perkhidmatan
  • KEYWORD : , , , ,

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


    Iklan Terbaru