😱 AWAS.. Untuk LELAKI yg dah KAHWIN jer... klik sini

Kedai Bundle Baitul Barokah sedia menerima sumbangan amal

kedai-bundle-baitul-barokahAtas usaha dan cadangan beberapa penyumbang, pihak Baitul Barokah (BBWM) telah membuka sebuah kedai BUNDLE menjual Pakaian Terpakai di No.13, Jalan Hentian 6, Pusat Hentian Kajang, Jalan Reko, Kajang Selangor.

Tujuan projek ini dijalankan adalah untuk membantu Dana BBWM dan juga memberi alternatif kepada para penyumbang menyalurkan barangan terpakai untuk membantu Dana BBWM.

Pihak BBWM merakamkan ucapan jutaan Terima Kasih kepada para penyumbang dan telah memberi idea dan bantuan untuk menjayakan Program Rumah Amal BBWM. Kami menerima banyak pakaian terpakai dan lain-lain barangan.

 

kedai-bundle-baitul-barokah-2 kedai-bundle-baitul-barokah-1

Hubungi : Ustaz A.Rahman
www.wasap.my/60137737593/Sumbangan+Baju+Bundle

 

🗺📍 Lokasi : goo.gl/maps/hNimh4ppetj
www.BaitulBarokah.org

 

 

Ramai orang cari untuk membantu …

  • derma baju terpakai
  • derma pakaian terpakai
  • sedekah baju terpakai 2014
  • baju bundle murah di melaka
  • sumbangan pakaian terpakai kuala terengganu
  • tempat buang baju terpakai taiping
  • tempat derma baju seremban
  • tempat derma baju terpakai shah alam
  • tempat derma pakaian di batu pahat
  • tempat menderma baju terpakai di bangi
  • tempat menderma baju terpakai di johor
  • tempat nak hantar baju terpakai di johor
  • tempat sedekah baju terpakai seremban
  • pusat pengumpulan baju terpakai johor
  • pusat derma pakaian lama kuala terengganu
  • baju lama untuk sedekah taiping
  • derma baju lama jb 2016
  • derma baju terpakai 2016
  • derma baju terpakai kota kinabalu
  • derma barang terpakai johor
  • derma pakaian 2016
  • derma pakaian terpakai 2016
  • kedai kasut bundle di setiawan
  • kilang bundle di johor
  • pakaian terpakai taiping
  • tempat serahan baju terpakai

Carian dari Google :

  • pusat pengumpulan baju terpakai
  • tempat menderma baju terpakai 2017
  • tempat menderma baju terpakai
  • www kedai bandle kurung banting
  • pusat pengumpulan pakaian terpakai
  • derma baju kl
  • pusat pengumpulan baju terpakai seremban
  • pakaian mail
  • poster pakaian terpakai
  • pusat pengumpulan pakaian terpakai di alor setar
  • pakaian lama untuk didermakan sekitar alor setar
  • cari tempat derma pakaian terpakai di kuantan
  • kedai bundle dekat hentian kajang
  • pusat pengumpulan pakaian terpakai ipoh
  • sedekah pakaian
  • sumbangan baju terpakai 2017 bangi kajang
  • bundle di seremban
  • tempat baju terpakai di johor
  • tempat buang baju terpakai di k l
  • tempat derma baju di kuala terengganu
  • tempat hantar baju terpakai dekat taiping
  • alamat dan no tel kedai menderma pakaian bff di alor star
  • bundle area bangi com
  • tempat menjual baju terpakai
  • tempat sedekah baju
  • Tempat untuk sumbang baju terpakai di Batu Pahat
  • bundle kajang
  • pusat kumpul bju terpakai utk ank yatim
  • lokasi untuk derma baju dimelaka
  • mana nak derma baju terpakai di kuantan
  • menerima pakaian terpakai cheras kajang bangi
  • kat mana nak sedekah baju kurung
  • dimana nak derma baju terpakai
  • pakaian untuk didermakan di ipoh
  • pengumpulan baju terpakai kuantan
  • pengumpulan bundle kuala lumpur
  • derma pakaian terpakai di ipoh
  • derma baju terpakai selangor
  • pusat pembuangan baju lama di seremban
  • derma baju terpakai di Melaka
  • pusat pengumpulan baju terpakai di Serembn
  • tempat baju terpakai

Info Pengiklan

  • NAME: Ustazah Saudah
  • NoTel:  +6010-796 7313​⁠​ (Whatsapp)
  • COUNTRY: Kajang, Selangor
  • CATEGORY: Agama, Featured, Kebajikan, Pendidikan, Perkhidmatan
  • KEYWORD : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  • 10 Responses to Kedai Bundle Baitul Barokah sedia menerima sumbangan amal

    1. Nor says:

      Salam ustazah. Saya nak derma baju. Boleh saya pos? Ada alamat untuk pos? Terima kasih.

    2. nur says:

      assalamualaikum. masih boleh menderma baju ke? nak derma kat mana ya?

    3. Rafidah says:

      Assalamualaikum. Sya nak beri sumbangan baju2 terpakai. Kawasan terdekat yg blh sya kunjungi sekitar Kuala Selangor Kat mana ye?.

    4. Nur Ameera Sharon Abdullah says:

      Assalamualaikum, kami akan berpindah ke Kedah. Kami ingin menderma baju dan perkakas dapur. Bole tak datang ambil dari tempat kami. Kami menetap di kuala lumpur.

    5. Shamira Akmal says:

      Sya duk di Kedah ,bju dkt rumah Sya byk sgt.Bju kurung ,t shirt bju knak 2 .Sya tak tahu nak letak mana .Klu sudi boleh lah PM sya,0174550023.Sya nk ksi free aje

    6. Shamira Akmal says:

      Rumah sya byk bju terpakai tapi elok lagi,bju kurung ,t shirt ,bj knak 2.klu sudi PM sya 0174550023

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


    Iklan Terbaru