­čś▒ AWAS.. Untuk LELAKI yg dah KAHWIN jer... klik sini

ETAUKE SALES BOT MESSENGER 24/7 AMBIL ORDER

ÔÇ╝´ŞĆ BERSUSAH PAYAH MENJAWAB PM CUSTOMER DI FACEBOOK? ÔÇ╝´ŞĆ

Kini uols tidak perlu lagi bersusah payah untuk membalas PM customer di Facebook. Gune jer eTauke, robot pengambil order paling cekap di dunia. Tapi mula2 kene la buat masukan info2 produk uols dalam eTauke ni. Senang je;

1) Klik link ni bit.ly/2oH5kdp
2) Buat akaun, masukan details (name company, email dsb.)
3) Tambah produk uols beserta details. (name produk, harga, kos penghantaran)
4) Klik “Launch Bot” untuk test bot uols.

*INGAT, jangan lupe copy & paste link ni m/me/Taukebot mase korang post kat Facebook or WhatsApp dll. dan masukan nombor Merchant ID uols sekali. Cth:

“…untuk order klik m.me/Taukebot dan masukan Merchant ID, A001…”

Dan kalau uols ada soalan yang lebih lanjut, boleh join kelas intensif kitorang di sini;

bit.ly/eTaukeClass

SELAMAT DATANG KE REVOLUSI BOT!

*#SharingIsCaring*
*#COPYDARIGROUPSEBELAH*

Info Pengiklan

  • NAME: Muhammad amzar
  • NoTel:  0135816883
  • WEBSITE: http://bit.ly/2oH5kdp
  • COUNTRY: Selangor
  • CATEGORY: Perniagaan
  • KEYWORD : , , , ,

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *


    Iklan Terbaru