Category Archives: Kenderaan

Peluang Jana Pendapatan sebagai Agent spiral signature fill you save us

Saya TAHU anda semua nak BERJIMAT. Tapi dengan keadaan yang semuanya mahal begini, apa lagi yang kita boleh nak berjimat?

Kos makan minum naik.
Kos pengangkutan naik.
Kos perubatan naik.
Kos service naik.
Cas Insuren naik.
Inflasi naik ke tahap melampau (tahun ni 3.5%).
Hartanah dan sewa semakin mahal
Rata-rata peniaga mula nak cekik darah

– Jadi apa lagi yg kita boleh cut-kos?- Apa lagi yang boleh kita jimatkan

Saya tahu kita semua mempunyai masalah yang sama. Sebab atas dasar itu saya memperkenalkan satu lagi jalan PENJIMATAN
yang orang ramai masih tak nampak.

Ini dia saya perkenalkan
spiral fill you save us
cecair penjimat minyak

untuk pertanyaan hubungi 011-18782796 mohd ashaari.

Kereta Sewa Murah

Kami, AFS STAR ENTERPRISE merupakan syarikat berdaftar dengan suruhanjaya syarikat malaysia (SSM) yang menyediakan perkhidmatan Sewa Kereta untuk semua golongan masyarakat. Samada yang bekerja tetap, bekerja sendiri atau pelajar ipta/ipts digalakkan untuk mendapatkan perkhidmatan Kereta Sewa Di Shah Alam ini kerana harga yang ditawarkan oleh syarikat kami murah dan berpatutan.

Kami boleh dihubungi di 012-347 7780.

Kami akan memastikan semua Kereta Sewa kami dalam kondisi yang terbaik dan selesa bagi setiap pelanggan kami. Antara jenis Kereta Sewa yang disediakan oleh pihak kami adalah seperti berikut:
✅ Kereta Sewa Myvi
✅ Kereta Sewa Saga FLX 1.3
✅ MPV Sewa Alza
✅ MPV Sewa Wish

Jadual harga oleh pihak syarikat AFS STAR ENTERPRISE adalah seperti berikut:

Bil Jenis Kereta Harga/hari (RM)
1 Perodua MYVI 120.00
2 Proton SAGA 110.00
3 Perodua ALZA 180.00
4 Toyota WISH 350.00

Pejabat Kereta Sewa di Shah Alam beroperasi mengikut jadual yang tertera di bawah:

Urusan tempahan kereta
8.00pagi – 12.00malam

Urusan penghantaran kereta
9.00pagi – 11.00malam
(Tertakluk kepada terma & syarat)

Syarikat Kereta Sewa kami menawarkan kelebihan-kelebihan berikut:
1. Kereta yang bersih dan kemas.
2. Penyelenggaraan kereta dijaga dengan rapi
3. Anda mampu sewa kerana harga Kereta Sewa Shah Alam yang Murah.
4. Penghantaran Kereta Sewa percuma di Shah Alam Sekyen 13
5. Penghantaran dengan caj berpatutan selain dari kawasan di atas.

Dokumen yang perlu disediakan untuk mendapatkan Perkhidmatan Kereta Sewa Di Shah Alam ini boleh dirujuk di bawah:
Pelajar
1. Salinan ic
2. Salinan lesen
3. Salinan kad pelajar

Bekerja
1. Salinan ic
2. Salinan lesen
3. Salinan bil elektrik @ astro(terbaru)

Senang je kan? Apalagi, hubungi kami sekarang.

012-347 7780
AFS STAR ENTERPRISE

Bengkel kereta import kota bharu

Pakar kereta continental Kota Bharu. Kami mempunyai mekanik terlatih dan berpengalaman dalam baik pulih kenderaan import Eropah dan Jepun. Milik penuh bumiputera,yang berpengalaman hampir 10 tahun dalam automotif, dengan kelengkapan alatan dan software diagnose terkini bagi memastikan masalah kereta anda dapat kami selesaikan, pada kos yang berpatutan. “Kepuasan anda, kebanggaan kami”

Waze / Google Maps : German autocare kota bharu

Sila Hubungi: www.wasap.my/0199191284

Kunci Kebal Untuk Selamatkan Kereta Anda Dicuri

Assalamualaikum. Dapatkan kunci kebal menyelamatkan kereta anda dari dicuri. Call atau wasap saya ditalian :-0135377565.tq

Rumah Amal Baitus Sakinah di Kota Warisan, Sepang

Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah

Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah, (PPM-016-10-17042014) adalah sebuah pertubuhan dan juga badan bukan kerajaan (NGO) yang diluluskan pendaftarannya pada 17 April 2014 yang bermatlamat menaungi dan membela kebajikan dan pendidikan kepada anak-anak yang terdiri daripada golongan anak yatim, fakir miskin dan golongan yang layak menerima zakat (asnaf zakat) berumur antara 7 – 18 tahun seramai 20 orang. Di bawah pertubuhan ini terdapatnya dua buah asrama Pusat Jagaan Baitus Sakinah Hidayah.

Asrama Pusat Jagaan Baitus Sakinah Hidayah adalah sebuah pusat jagaan berasrama. Di atas rasa keperihatinan untuk membela golongan asnaf disudut pendidikan dan kebajikan maka, pihak kami memulakan operasi dengan pendaftaran baharu pada bulan Oktober 2013 dengan menyewa 2 buah rumah teres 2 tingkat di Kota Warisan yang beralamat Kota Warisan, Sepang (lelaki) dan di Taman Bunga Raya (Perempuan).

Alamat :

No 111, Jalan Warisan Indah 8/6, Kota Warisan, 43900 Sepang, Selangor.
goo.gl/maps/9S6aahu9JYU2
Tel : 018-3717948 (Ust Mohd Miqdam)

 

Untuk info lanjut, boleh layari laman web BARU kami di:

www.BaitusSakinah.org.my

www.BaitusSakinah.org.my

 

PELUANG MASYARAKAT

Baitus Sakinah Hidayah adalah satu program kemasyarakatan yang dianjurkan bertujuan membela anak-anak yang kurang bernasib baik dalam mesyuarat setempat melalui penglibatan seluruh ahli masyarakat yang prihatin.

Justeru kami mengajak dan mengalu-alukan sebarang bentuk sokongan mahupun sumbangan dalam apa jua bentuk demi menjayakan misi membela golongan ini. Anda adalah dipelawa untuk datang sendiri ke pusat kami bagi melihat dan menilai apakah bentuk sumbangan yang difikirkan perlu.

 

Sebarang sumbangan bolehlah disalurkan melalui:

Baitus Sakinah Hidayah Services
5622 6352 6386

 

Mudah-mudahan segala sumbangan Tuan/puan akan mendapat nilaian di sisi Allah sebagai amal jariah dan penebusan dosa – insyaallah

 

“ Apabila mati seorang anak Adam maka terputuslah segala amalnnya kecuali 3 perkara :

  • Sedekah jariah
  • Ilmu yang manfaat
  • Doa anak yang soleh ”

–Maksud Hadis–

Hubungi Penjaga Rumah Amal Baitus Sakinah
Tel : 018-3717948 (Ust Mohd Miqdam)

The Power Enjin Anatech

FD2R MASUK MENGADAP”

Kalau korang x yakin lagi dengan ANATECH INTERNATIONAL mmg rugi.TYPE R yg dah cun mesti lagi cun tau..

Meh sini CIKGU nak bg tau,sekarang CAPAI terus phon tu masuk kat APP WHATSAPP je www.wassap.my/+60145158090/THE_POWER_ANATECH_TERENGGANU/
.TULIS kat situ SAYA NAK seperti FD2r..

Jangan duk lengah2 lagi na…
———————————————

Kegunaan ANATECH INTERNATIONAL :

– Boleh menanggalkan segala kotoran pada ; besi, aloy, titanium, aluminium, under carriage, mozek, fabrik, dll.

Kelebihan :

– tidak ‘gigit’ tangan
– tidak mengembangkan getah
– tidak melunturkan cat

Cara Penggunaan :

-JANGAN APPLY AIR TERLEBIH DAHULU!!
– Goncang dulu sebelum guna
– Semburkan Anatech International & biarkan selama 4-5 minit kmudian sembur air mggunakan waterjet / air laju..

Tempah Web Dropship

Salam Sejahtera,

Kami sedia menerima tempahan membina laman web; untuk perniagaan dan apa jua keperluan anda untuk dipromosikan di internet @ secara online.

Kami di JaguhInternet terlibat lebih 20 tahun dalam industri MLM dan telah berpengalaman membina system MLM sejak 2005. Kini anda juga mampu membina perniagaan MLM anda dari rumah. Dapatkan system MLM mengikut kehendak dan kemampuan anda

Anda ada produk nak di jual secara DROPSHIP?

Kami boleh bantu anda

Contoh web dropship:

Kini boleh bantu anda untuk TINGKATKAN Jualan Produk anda

berminat? sila whatsapp saya segera : 019-6336111

Loan kereta rumah

Sekiranya anda ingin membeli kereta tapi tak lulus wassup saya ada RM3300 tanpa cagaran tanpa dokumen tanpa byran bulanan sila wassup saya anda akan dpt kerete impian anda kereta baru.

Rexxo

=======================================
PERHATIAN UNTUK SEMUA PENGGUNA KERETA !!!
=======================================
Buatlah keputusan yang terbaik untuk jentera kesayangan anda sebelum terlam

Nak tahu cari jimat DUIT?

Anda ada KERETA..?  Jika ada, teruskan membaca. Ia akan MEMBANTU anda MENJIMATKAN Wang Anda.

Jika anda takde kereta, sila Share info ni kepada Kengkawan yang ada kereta…😅

2017 – Kami memperkenalkan SATU produk AJAIB..!
Anda bakal TERKEJUT dengan POWER dan PENJIMATAN yang akan berlaku… 😱

Memperkenalkan penjimat
V1 Oil Additive
 

+Sealant +Magnetism

Bila nampak Sticker ATAS tu… check meter anda. Jika perlu tukar minyak HITAM, tak perlu pergi bengkel
Sangat simple & senang. Gunakan ketika tempoh penukaran Minyak Hitam telah tamat.

Saya nak order SEKARANG… Sila klik 013-7737593 (Whatsapp Paklong)

Sebagai gambaran mudah, selalunya setiap kali anda menukar minyak enjin (servis), kenderaan anda akan dilekatkan satu sticker pada cermin depan untuk kilometer berikutnya untuk diservis. Selalunya jarak kilometer servis adalah bergantung kepada jenis minyak pelincir yang anda gunakan;

  1. Fully Sintetic – jarak 10,000 KM
  2. Semi Sintetic – jarak 7,000 KM
  3. Mineral/Biasa – jarak 5,000 KM

Untuk menggunakan V1 Oil Additive, apabila kiraan kilometer tersebut telah sampai, anda jangan bawa kenderaan ke bengkel, sebaliknya, buka penutup enjin kenderaan anda dan tuangkan 50ml V1 Oil Additive terus ke dalamnya. Minyak enjin lama anda akan dirawat oleh V1 Oil Additive dengan 3 tindakbalas utama;

  1. Teknologi Nano
    – bertindak merawat minyak enjin anda dengan mengecilkan molekul agar ianya tidak pekat dan cepat bertindakbalas terhadap enjin
  2. Bio Sealant
    – bertindak menutupi rongga-rongga kebocoran di bahagian dalaman enjin dan merapatkan gegelang omboh ‘piston ring’ yang telah lusuh.
  3. Magnetism
    – bertindak menarik serbuk besi yang terjadi hasil daripada geseran di dalam enjin. Tanpa serbuk besi, enjin akan lebih licin dan lancar tanpa berlaku geseran.

Dengan hanya separuh botol V1 Oil Additive (50ml), anda tidak perlu ke bengkel untuk menukar minyak hitam walaupun tempoh dan jarak kilometer telah sampai. 50ml V1 Oil Additive akan memberi anda tambahan 5,000KM jarak untuk next servis. Sebotol V1 Oil Additive (100ml), bermaksud, anda boleh skip penukaran minyak hitam di bengkel sebanyak 2 kali.

TAK SABAR DAH..!
Saya nak order SEKARANG… Sila klik 013-7737593 (Whatsapp Paklong)

Mari kita sama-sama buat sedikit penggiraan kos penyelenggaraan & kos penjimatan dengan V1 Oil Additive

  • Kos minyak pelincir RM100 (mineral/biasa)
  • Kos Oil Filter RM20
  • Kos Upah RM5
  • JUMLAH RM125 sekali tukar minyak hitam (belum masuk GST!)

V1 Oil Additive (100ml)
– Harga RM60 sebotol
– Sekali guna hanya separuh botol (50ml) = RM30
– Sekali guna
boleh tambah 5,000 KM jarak servis berikutnya

Bermaksud, anda tak perlu berbelanja RM250 (2 X RM125), sebaliknya dengan hanya RM60, anda boleh skip 2 kali pergi servis minyak hitam di bengkel. Penjimatan Bersih adalah RM190 (RM250 – RM60) dengan sebotol V1 Oil Additive !!!

Berbaloi, Sangat Berbaloi !!! Juga Dapat Meningkatkan Prestasi Enjin Kenderaan Anda

Saya nak JIMAT Sekarang…
Saya nak order SEKARANG… Sila klik 013-7737593 (Whatsapp Paklong)

Ejen Diperlukan…

Belian PUKAL juga boleh dirunding

Sila klik 013-7737593 (Whatsapp Paklong)