Category Archives: Kenderaan

Bengkel kereta import kota bharu

Pakar kereta continental Kota Bharu. Kami mempunyai mekanik terlatih dan berpengalaman dalam baik pulih kenderaan import Eropah dan Jepun. Milik penuh bumiputera,yang berpengalaman hampir 10 tahun dalam automotif, dengan kelengkapan alatan dan software diagnose terkini bagi memastikan masalah kereta anda dapat kami selesaikan, pada kos yang berpatutan. “Kepuasan anda, kebanggaan kami” Waze / Google Maps

Kunci Kebal Untuk Selamatkan Kereta Anda Dicuri

Assalamualaikum. Dapatkan kunci kebal menyelamatkan kereta anda dari dicuri. Call atau wasap saya ditalian :-0135377565.tq

Rumah Amal Baitus Sakinah di Kota Warisan, Sepang

Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah, (PPM-016-10-17042014) adalah sebuah pertubuhan dan juga badan bukan kerajaan (NGO) yang diluluskan pendaftarannya pada 17 April 2014 yang bermatlamat menaungi dan membela kebajikan dan pendidikan kepada anak-anak yang terdiri daripada golongan anak yatim, fakir miskin dan golongan yang layak menerima zakat (asnaf zakat) berumur antara

The Power Enjin Anatech

FD2R MASUK MENGADAP” Kalau korang x yakin lagi dengan ANATECH INTERNATIONAL mmg rugi.TYPE R yg dah cun mesti lagi cun tau.. Meh sini CIKGU nak bg tau,sekarang CAPAI terus phon tu masuk kat APP WHATSAPP je www.wassap.my/+60145158090/THE_POWER_ANATECH_TERENGGANU/ .TULIS kat situ SAYA NAK seperti FD2r.. Jangan duk lengah2 lagi na… ——————————————— Kegunaan ANATECH INTERNATIONAL : –

Tempah Web Dropship

Salam Sejahtera, Kami sedia menerima tempahan membina laman web; untuk perniagaan dan apa jua keperluan anda untuk dipromosikan di internet @ secara online. Kami di JaguhInternet terlibat lebih 20 tahun dalam industri MLM dan telah berpengalaman membina system MLM sejak 2005. Kini anda juga mampu membina perniagaan MLM anda dari rumah. Dapatkan system MLM mengikut

Loan kereta rumah

Sekiranya anda ingin membeli kereta tapi tak lulus wassup saya ada RM3300 tanpa cagaran tanpa dokumen tanpa byran bulanan sila wassup saya anda akan dpt kerete impian anda kereta baru.

Rexxo

======================================= PERHATIAN UNTUK SEMUA PENGGUNA KERETA !!! ======================================= Buatlah keputusan yang terbaik untuk jentera kesayangan anda sebelum terlam

Nak tahu cari jimat DUIT?

Anda ada KERETA..?  Jika ada, teruskan membaca. Ia akan MEMBANTU anda MENJIMATKAN Wang Anda. Jika anda takde kereta, sila Share info ni kepada Kengkawan yang ada kereta…😅 2017 – Kami memperkenalkan SATU produk AJAIB..! Anda bakal TERKEJUT dengan POWER dan PENJIMATAN yang akan berlaku… 😱 Memperkenalkan penjimat V1 Oil Additive  +Sealant +Magnetism Bila nampak Sticker ATAS

Vespa for sale

Bismillahirrahmanirrahim Adakah yg sudi membayar mahar nya utk sy menanggung kos memulakan Project… “Kembara Musafir Ilmu 18” Jgn tuan2 niat nk beli tapi niatkan bermurah hati untuk membantu saya Terima Kasih pada semua. Wasap sy 0163667166 #KMI18 #CheNoordinSC

Lori Sewa Ipoh Pindah Rumah 0192713376

PERKHIDMATAN PENGANGKUTAN LORI SEWA cargo am 3ton 17 kaki 6 tayar sahaja(lori jenis lain tiada, harap maaf) CALL 019-2713376 (Zain) – Pengangkutan lori tersedia dikawasan IPOH, PERAK….’ – Perkhidmatan pemindahan rumah dan pejabat, barangan kilang dan sebagainya…(untuk muatan penuh lori saja) – Boleh membekalkan pekerja turun naik barang atas permintaan pelanggan sahaja, (tanpa pekerja pun