Category Archives: Kebajikan

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK???

ADAKAH SIMPANAN ANDA CUKUP RM 1.5 JUTA UNTUK HARI ESOK??? JANGAN LEKA MENGUMPUL HARTA SAHAJA !!! Dengan kos perubatan yang makin meningkat.. Kenapa tak biarkan syarikat insurans yang bayarkan bill hospital kita? Duit anda terlalu berharga untuk dihabiskan dengan bayar dekat hospital macam tu je… Kenapa Card Credit Best?Ini bukan credit card biasa ! Ini

Hadiah Wang Untuk Yang Disayangi

Faraid adalah tunjang utama dalam pengurusan harta pusaka. Soalnya hari ini, pengurusan pusaka memakan masa yang panjang dan memerlukan kos-kos tersendiri (contoh: kos guaman). Hibah bersyarat dalam sijil takaful, adalah ‘quick access cash’ untuk menampung perbelanjaan harian sebelum harta pusaka lain selamat di bahagi-bahagikan. Info lanjut: www.wasap.my/60139845847

Khasiat Minyak Dhob Asli Mekah untuk Lelaki – 18SX

MINYAK DHAB ASLI Dhab atau dhob ialah sejenis haiwan yang hidup di padang pasir. Nama Inggerisnya Spiyndtaile Lizard manakala nama sains nya pula ialah Uromastyx Aegyptiu Microlepis. Dhab merupakan haiwan berdarah sejuk yang tergolong dari kategori sejenis reptilia yang bertelur, kepalanya seperti kepala penyu, kulitnya bersisik tebal. Di atas badan dan ekornya dan dhab juga

Gambir Gold Spray direka khas untuk lelaki TAHAN Lama.

Gambir Gold Spray adalah produk yang dicipta khusus untuk membantu mengatasi masaalah ejakulasi pramatang ( Pancut Awal ). Gambir Gold Spray diperbuat 100% daripada ramuan herba dan selamat digunakan tanpa memberi sebarang kesan sampingan. ISI KANDUNGAN Ekstrak Gambir (Uricaria Gambir Roxb) Water Propylene Glycol BUATAN Malaysia KANDUNGAN 10ML ATURCARA PENGGUNAAN Spray 4 ke 5 kali ke arah

Myrezki.com jana pendapatan secara pasif

Carian dari Google :bisnes myrezkicara bisnes myrezkiyhs-asus_mobilewebmyrezki cmmyrezki premium

Promosi Jualan Amal Biskut Raya untuk menampung keperluan Baitul Barokah

Salam Ramadhan untuk semua pelawat web kami. Di Baitul Barokah, anak-anak dididik dengan ilmu agama, agar kenal dan cintakan Allah, juga kenal dan rindu kepada Rasulullah SAW. Disamping itu, mereka juga didedahkan kepada pelbagai aktiviti Kemahiran Hidup (Vokasional). Antara aktiviti mereka, seperti memasak, menjahit, berkebun, menternak haiwan ayam, kambing dan arnab. Bagi anak-anak perempuan, kesempatan

HIBAH sebagai harta pertama kpd pewaris

Assalamualaikum…….. Tahukah anda? Sampai sekarang RM66.6 bi

Projek Bantu Komuniti 1MALAYSIA

BARU LANCAR – Income 100% ke Bank ANDA. >>> www.DanaNiaga2u.com/gondola money. Modal kecik, RM10 jer, simpan pun tak jadi apa2. Cuba program ni, mcm2 boleh dapat. * Produk diskaun (lebih RM10) ** Web iklan Percuma *** Peluang Jana Income RM 6,250.00 di Stage-3 . ##DAFTAR SEGERA >>> www.DanaNiaga2u.com/gondolamoney

Rumah Amal Baitus Sakinah di Kota Warisan, Sepang

Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah Pertubuhan Kebajikan Baitus Sakinah Hidayah, (PPM-016-10-17042014) adalah sebuah pertubuhan dan juga badan bukan kerajaan (NGO) yang diluluskan pendaftarannya pada 17 April 2014 yang bermatlamat menaungi dan membela kebajikan dan pendidikan kepada anak-anak yang terdiri daripada golongan anak yatim, fakir miskin dan golongan yang layak menerima zakat (asnaf zakat) berumur antara

Jom berjaya bersama dengan lakukan perkara sama

Pendapatan berulang-ulang dengan niat dan tindakan yang mulia dan berani